Πριγκίπισσα Diana: Όλη η ζωή της μέσα από φωτογραφίες (pics)

Η ιστορία της πριγκίπισσας Diana από την παιδική της ηλικία μέχρι και τα χρόνια στο παλάτι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Πριγκίπισσα Diana: Όλη η ζωή της μέσα από φωτογραφίες (pics)

01 Ιουλίου 2019: 58 χρόνια ακριβώς από τη γέννηση της πριγκίπισσας Diana και σχεδόν 22 χρόνια από το θάνατό της.

Η πριγκίπισσα Diana είναι χωρίς αμφιβολία από τις προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλον τον κόσμο. Από την αρχή ξεχώρισε για το ενδιαφέρον της προς το συνάνθρωπο αλλά και για το μοναδικό και κομψό στυλ της. Ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό, απέπνεε θαυμασμό και η κάθε της εμφάνιση ήταν θέμα συζήτησης εντός και εκτός συνόρων.

Η Diana Spencer γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1961. Ήταν κόρη του John Spencer, ο οποίος το 1975 απέκτησε τον τίτλο του Κόμη. Έκτοτε, η Diana έγινε γνωστή ως Λαίδη Diana Spencer και το 1981 έγινε παγκοσμίως γνωστή, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρώτο διάδοχο του αγγλικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο.

Πώς όμως ήταν η Diana ως παιδί και πώς πέρασε από την εφηβεία στην καθημερινότητα της βασιλικής ζωής;

Επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ας δούμε τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, από την παιδική και εφηβική της ηλικία, μέχρι τα χρόνια που ήταν στο πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου, μέσα από φωτογραφίες.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved