Συγκινητικό: Το βράδυ πριν το χειρουργείο ζήτησε να χορέψει με τον παππού του στο σουπερμάρκετ (vid)

Μια νύχτα πριν το χειρουργείο ο 5χρονος Kyu San Juan, ήθελε να κάνει ένα πάρτι με τον παππού του. Έτσι και έγινε!

Συγκινητικό: Το βράδυ πριν το χειρουργείο ζήτησε να χορέψει με τον παππού του στο σουπερμάρκετ (vid)

Χόρεψαν στο σουπερμάρκετ, στο διάδρομο με τα κατεψυγμένα προϊόντα.

Ο Kyu γεννήθηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία. Η αρτηριοφλεβική δυσπλασία (AVM) είναι μια συγγενής ανωμαλία στη διάπλαση των αγγείων, στην οποία ένα «κουβάρι» από αγγεία παρεμβάλλεται ανάμεσα στις αρτηρίες και τις φλέβες του εγκεφάλου.

Το αγόρι είχε υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση μέσω κρανιοτομίας, η βλάβη όμως επανεμφανίστηκε και προγραμματίστηκε δεύτερο χειρουργείο στις 5 Ιουνίου.

Σε ένα ποστ στο Facebook η μητέρα του, Ràsámi Mouä, δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στις 11:57 μ.μ. το βράδυ της 4ης Ιουνίου. Ο Kyu πλησίασε τον παππού του, Txhiaj Sawm Muas, και του είπε: «Παππού ας χορέψουμε!». Αφού κατάφερε να πείσει τον παππού του, ο Txhiaj έβγαλε τις πυτζάμες του, φόρεσε ρούχα, ο μικρός ήθελε να φορά τις δικές του κόκκινες πυτζάμες και η Ràsámi οδήγησε μέχρι το σουπερμάρκετ.

Ο παππούς αρχικά και σύμφωνα πάντα με τη μαμά του πεντάχρονου «τα έχασε».

«Παιδιά θέλετε να αγοράσουμε κάτι;», είπε μέχρι που ο εγγονός του, του είπε ότι ήθελε να χορέψουν εκεί. «Όχι παππού! θα χορέψουμε εδώ!».

Ο Txhiaj είπε ότι ίσως τους περάσουν «τρελούς» και και ο Kyu του απάντησε: «Παππού, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου. Μπορούμε να χορέψουμε οπουδήποτε!».

Έτσι και έγινε. Δείτε το συγκινητικό βίντεο που έγινε viral παρακάτω.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved