Ρετρό - Disney Club Greece: Πόσοι θυμόσαστε τον Λυκούργο και την Καρολίνα; (pics&vid)

Βλέπατε Disney Club στο MEGA Channel όταν ήσασταν παιδιά;

Ρετρό - Disney Club Greece: Πόσοι θυμόσαστε τον Λυκούργο και την Καρολίνα; (pics&vid)

Το Disney club ήταν μία παιδική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Προβλήθηκε από τη συχνότητα του MEGA και ήταν μια παραγωγή της Οικογένειας Σοφιανού. (Η οικογένεια που κρυβόταν πίσω και από την παιδική εκπομπή «Του Κουτιού τα παραμύθια»).

Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του Disney Club/The Disney Afternoon, της οποίας η πρόβολή ξεκίνησε το Νοέμβριο του 1993 και συνεχίστηκε για 9 χρόνια, μέχρι τον Ιούλιο του 2002.

Και ποιος δεν θυμάται τον Λυκούργο και την Καρολίνα; Τους παρουσιαστές της εκπομπής που μας κρατούσε συντροφιά, όλα εκείνα τα πρωινά που ήμασταν εμείς παιδιά.

Ο Λυκούργος Μαρκούδης και η Καρολίνα Παναγοπούλου ήταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τα πρώτα 7 χρόνια και τα επόμενα δύο χρόνια την παρουσίαση της εκπομπής ανέλαβαν οι Μιχάλης Γλυνιαδάκης, Χρήστος Ζαν Μπατίστ και Ακίνδυνος Γκίκας.

Disney Club - Σειρές και παιχνίδια

Είχε σκηνικά παιδικής φαντασίας στα οποία καλεσμένα παιδιά συμμετείχαν σε παιχνίδια-δραστηριότητες και διαγωνισμούς (με πλούσια δώρα και ταξίδια), διακοπτόμενα ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις εκάστοτε σειρές της Disney.Κάποιες από τις σειρές που παρακολουθούσαμε ήταν οι:

Darkwing DuckTaleSpinGoof TroopBonkersAladdin101 DalmatiansHerculesΑπό την εκπομπή δεν έλειπαν και τα δεκάλεπτα καρτούν της κλασσικής εποχής της Disney.

Δείτε παρακάτω την έναρξη της εκπομπής και μερικές φωτογραφίες των παρουσιαστών:

πηγή πληροφοριών: retromaniax.gr / Βικιπαίδεια

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved