Φαίη Μαυραγάνη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Νίκο Μάνεση και η εξομολόγηση (pics)

Είναι ένα υπέροχο και ερωτευμένο ζευγάρι που δεν προκαλεί και διατηρεί χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή!

Φαίη Μαυραγάνη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Νίκο Μάνεση και η εξομολόγηση  (pics)

Τόσο η Φαίη Μαυραγάνη όσο και ο Νίκος Μάνεσης, είναι αρκετά φειδωλοί στις αναρτήσεις που αφορούν στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, πού και πού η Φαίη κάνει κάποιες αναρτήσεις, δείχνοντάς μας πώς μοιάζει η ζωή της εκτός τηλεόρασης. Με αφορμή ένα ταξίδι της στη Χαλκίδα μαζί με τον Νίκο Μάνεση, αποκάλυψε πότε και πώς γνώρισε τον άνθρωπο που μοιράζεται μαζί του τη ζωή της.

«Στην κοινή ζωή δύο ανθρώπων τίποτα δεν είναι εύκολο, όπως και τίποτα δεν είναι δύσκολο. Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις ότι ο άλλος είναι το ταίρι σου, µε όσα εµπεριέχει ο όρος αυτός σε συναίσθημα, όλα τα άλλα είναι ζήτημα θέλω. Αν θέλεις, μπορείς. Μπορείς να ξεπεράσεις τριβές της καθημερινότητας, μπορείς να αποφύγεις να τις έχεις, μπορείς να αποσοβήσεις μεγάλες φουρτούνες. Αν και οι δύο δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό, ελαφραίνει το βάρος, το όποιο βάρος. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εμείς», είχε αναφέρει κάποια στιγμή σε συνέντευξή της στη Real πριν μερικά χρόνια.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και όλα όσα έγραψε:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved