Elvis Presley: Εχετε δει την εγγονή του; Θα πάθετε πλάκα (pics+vid)

Η εγγονή του είναι 30 χρονών και πολύ όμορφη.

Elvis Presley: Εχετε δει την εγγονή του; Θα πάθετε πλάκα (pics+vid)

Η Danielle Riley Keough γνωστή ως Riley Keough, είναι κόρη της Lisa Marie Presley και του Danny Keough και εγγονή του Elvis και της Priscilla Presley.

Η 30χρονη ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το χώρο του μόντελινγκ αλλά στην πορεία αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «The Girlfriend Experience» καθώς και στις ταινίες «The Runaways», «The Good Doctor», «Mad Max: Fury Road”, ενώ θα τη δούμε και στην ταινία «The Devil All the Time».

Είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τη δημοσιότητα αλλά αποφεύγει να δημοσιοποιεί οτιδήποτε αφορά στα προσωπικά της. Μάλιστα για τους διάσημους προγόνους της έχει πει τα εξής: « Τον παππού μου δεν τον γνώρισα, ποτέ, αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό. Οσο για τον Michael Jackson ( η μητέρα της τον είχε παντρευτεί ), ήταν ο θετός μου μπαμπάς, με τον οποίο πηγαίναμε για μπάνιο, με άφηνε στο σχολείο, ή μου έπαιρνε γλυκά».

Δείτε στο βίντεο και τη gallery που ακολουθεί την όμορφη εγγονή του Elvis Presley:



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Φωτογραφία: www.billboard.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved