Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σκορπά δικαίως την ανησυχία

Η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο βάζει την Ελλάδα στο στόχαστρο!

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σκορπά δικαίως την ανησυχία

Μια ακόμη Ηλιακή έκλειψη έρχεται για να σκορπίσει την ανησυχία, μέσω των αστρολογικών προβλέψεων, μα αυτήν τη φορά εκείνοι/ες, που μονίμως προβλέπουν «δεινά» μπορεί και να δικαιωθούν σε κοσμικό (mundane) επίπεδο.

Κι αυτό γιατί ο Άρης συμμετέχει πολύ ενεργά σε αυτήν, στο αστροχαρτογράφημα μάλιστα του ωροσκοπίου της έκλειψης, μια από τις «γραμμές» του περνά «καρφί» από τα μέρη μας.

Άρης «σημαίνει» ένταση και πολεμικό κλίμα, με τις αιτίες να ποικίλουν (από φυσικές καταστροφές και δυστυχήματα μέχρι εθνικές διεκδικήσεις) και βέβαια με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στην ανατολική Μεσόγειο, τα «κουνήματα» των γειτόνων μπορεί εύκολα να οδηγήσουν σε ένα θερμό επεισόδιο.

Η πιο SOS περίοδος είναι –ως είθισται- το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ηλιακή έκλειψη και την Σεληνιακή που ακολουθεί, δηλαδή, από τις 2 έως και τις 16 Ιουλίου. Ωστόσο, ο χρονικός ορίζοντας της επιρροής μιας έκλειψης εκτείνεται εν δυνάμει τουλάχιστον έξι μήνες, από την στιγμή που γίνεται και τελικά ο «κόκκινος συναγερμός» ισχύει μέχρι και τον προσεχή Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved