H Mila Kunis έκανε το ωραιότερο δώρο στους γονείς της (vid&pics)

Το δώρο τηςσυγκίνησε τους γονείς της! Εξάλλου όπως λέει και η ίδια: «Τους χρωστάω πολλά, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω!».

H Mila Kunis έκανε το ωραιότερο δώρο στους γονείς της (vid&pics)

Η Mila Kunis είναι μία ξεκαρδιστική ηθοποιός, υπέροχη μαμά και πλέον μπορεί κανείς να πει ότι είναι εξαιρετική και στη διακόσμηση-ανακαίνιση σπιτιών.

Η ίδια εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή My Houzz, κάνοντας έκπληξη στους γονείς της με ένα υπέροχο home makeover που έκανε στο σπίτι τους.

Στο σπίτι που μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια, ζουν τα τελευταία 20 χρόνια οι γονείς της, Mark και Elvira και όπως είπε και η ίδια η ηθοποιός, είχε έρθει η ώρα να γίνει ανακαίνιση στο σπίτι.

Όταν η Mila ήταν 9 ετών, η οικογένεια Kunis μετακόμισε από την Ουκρανία στο Los Angeles και ζουν έκτοτε στο ίδιο σπίτι. Όπως και η ίδια η Kunis ανέφερε, το σαλόνι, η τραπεζαρία, η κουζίνα και κάποια άλλα δωμάτια του σπιτιού ήθελαν ανανέωση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πατρικό της σπίτι πώς ήταν και πώς το έφτιαξε η ίδια με τη βοήθεια των ειδικών από την εκπομπή My Houzz. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Στη gallery θα βρείτε σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved