Ελένη Καρποντίνη: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τα τρία αγόρια της (pics)

Τι έγραψε για τον Βασίλη Λιάτσο.

Ελένη Καρποντίνη: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τα τρία αγόρια της (pics)

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Καρποντίνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μητέρα δύο αγοριών, περνά πολύ χρόνο με τους γιους της και συχνά μοιράζεται οικογενειακές στιγμές τους στα social media.

«Από την άλλη, χάρηκα που μεγάλωσα εγώ το παιδί μου. Φοβόμουν κιόλας, διότι ήταν κάτι εντελώς καινούριο για εμένα. 'Οταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, αισθάνθηκα πιο δυνατή και πως μπορώ να συνδυάσω τη μητρότητα με την επαγγελματική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι που συζήτησα και με άλλες μανούλες, οι οποίες μου εξήγησαν πως στο πρώτο παιδί κλείνεσαι περισσότερο, ενώ με το δεύτερο οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου κι αυτό φέρνει μια ισορροπία στην οικογένεια αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκα πως σε πολλά πράγματα, όταν γίνεσαι γονιός, ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω. Όταν, όμως, αποκτήσεις πείρα, τον αποβάλλεις σε μεγάλο βαθμό και δεν στρεσσάρεσαι», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο People.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της με αφορμή την γιορτή του Πατέρα. Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved