Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νίκος Παναγιωτίδης από τους Antique - Η έκπληξη στην Παπαρίζου (pics+vid)

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στην Κύπρο, για τα βραβεία Super Music Awards.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νίκος Παναγιωτίδης από τους Antique - Η έκπληξη στην Παπαρίζου (pics+vid)

Η λαμπερή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και βραβεύτηκε.

Το βραβείο όμως της το απένειμε ο παλιός της φίλος και συνεργάτης Νίκος Παναγιωτίδης. Το έτερον της ήμισυ από το συγκρότημα Antique, που τους γνωρίσαμε μαζί πριν από 18 χρόνια!

Η ίδια όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αιφνιδιάστηκε και ξέσπασε σε δάκρυα από την χαρά της, καθώς είναι ένα άτομο που πάντα έχει στην καρδιά της, όπως δήλωσε.

«Η πιο όμορφη έκπληξη που θα μπορούσα να έχω... αμέτρητα δάκρυα χαράς..!! Νίκο Παναγιωτίδη σ’ ευχαριστώ για όλα και για την τιμή που μου έκανες να έρθεις από τη Σουηδία στην Κύπρο και να μου δώσεις εσύ το βραβείο της καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας...», έγραψε η Έλενα στο Instagram, συνοδευόντας τα βίντεο που δημοσίευσε!

Ωστόσο η αλλαγή του Νίκου Παναγιωτίδη από την περίοδο που τραγουδούσε με την Έλενα Παπαρίζου είναι μεγάλη!

Εμφανώς πιο όμορφος, πιο αδύνατος και πιο γοητεύτικός ανέβηκε στη σκηνή εκπλήσσοντας ευχάριστα την αγαπημένη του Έλενα.

Ποιοι ήταν οι Antique

Οι Antique ήταν ελληνικό συγκρότημα προερχόμενο από την Σουηδία που συνδύαζε την ελληνική ποπ μουσική και τα λυρικά ποιήματα με έναν σκανδιναβικό/λαϊκό χορό. Το συγκρότημα αποτελούνταν από την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη. Και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από Έλληνες γονείς. Το 2001 εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον με το τραγούδι (I Would) Die For You, το οποίο διαθέτει αγγλικό και ελληνικό στίχο, σε στίχους και μουσική των Νίκου Τερζή και Αντώνη Παππά, όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved