Το Τατουάζ: Δείτε τους πρωταγωνιστές που είναι γονείς και μας συστήνουν τα παιδιά τους (Pics)

Λίγο πριν το φινάλε του Τατουάζ σας παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές που είναι γονείς και μας έχουν δείξει τα παιδιά τους!

Το Τατουάζ: Δείτε τους πρωταγωνιστές που είναι γονείς και μας συστήνουν τα παιδιά τους (Pics)

Τέλη Ιουνίου ολοκληρώνονται η πετυχημένη σειρά, «Το Τατουάζ» και οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές.

Ο έρωτάς του Τόνυ για την Τατιάνα θα αποδειχθεί πιο δυνατός απ’ όλα. Ο Τόνυ θα τα παρατήσει όλα και θα μείνει με τη γυναίκα που αγαπάει κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή του. Η Τατιάνα είχε ήδη μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη και είναι πάλι έγκυος. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά το ζευγάρι να ζήσει ευτυχισμένο ή όλα τα σχέδιά του θα ανατραπούν; Θα συλλάβει η αστυνομία τη μητέρα του Τόνυ, Μαργκώ για παράνομη διακίνηση όπλων ή το συμβούλιο θα την προλάβει μιας και ελέγχει κάθε κίνησή της γιατί την υποψιάζεται ότι βγάζει χρήματα και με άλλους τρόπους και θα τη σκοτώσει; Η Ελένη ήδη ζει στο Λονδίνο και έχει αρχίσει να ζει τη ζωή που δεν έζησε. Ελεύθερη, ανεξάρτητη, χτίζει πλέον το μέλλον της. Ο Θεοχάρης με τη Βέρα και τον μικρό Μάριο θα ζήσουν ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα, κάνοντας υπέροχη παρέα με τη Μάρθα και τον Παύλο που φυσικά θα είναι και πάλι μαζί. Στα Μετέωρα, η Όλγα με τον Στέφανο κάνουν το γάμο τους με τη Λήδα παρανυφάκι.

Ο έρωτας της Άννας με τον Αλέξανδρο θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός μωρού!

Ο serial killer, δηλαδή ο Ορφέας και ο γιος του, ο Σωκράτης δε θα έχει αίσιο τέλος! Δύο θάνατοι και ένας γάμος θα είναι το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ.

Λίγο πριν το τέλος του Τατουάζ, σας παρουσιάζουμε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τους πρωταγωνιστές που έχουν ήδη γίνει γονείς και έχουν παιδιά! Δείτε την gallerie που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved