Αυτή είναι η κόρη του διάσημου ράπερ Eminem - Δείτε φώτο & μάθετε για τη ζωή της (pics)

Το όνομά της είναι Hailie Jade Scott και ίσως αναγνωρίσετε το όνομά της από τους στίχους του πατέρα της.

Αυτή είναι η κόρη του διάσημου ράπερ Eminem - Δείτε φώτο & μάθετε για τη ζωή της (pics)

Τα τραγούδια που έχει γράψει για την ίδια πολλά και όλα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά τραγούδια του Eminem.

Η κόρη του πασίγνωστου ράπερ όμως, πλέον είναι μια Instagram influencer και προσπαθεί να χτίσει τη δική της φήμη, μακριά από τον διάσημο πατέρα της.

Η ίδια δημιούργησε τον λογαριασμό της τον Οκτώβριο του 2016 και πλέον έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια followers. Το προφίλ που έχει χτίσει μέχρι σήμερα; Διαφορετικό από εκείνο του πατέρα της.

Αν και σε πρόσφατο δημοσίευμα η Daily Mail ανέφερε ότι η Hailie ενδιαφέρεται για τον κόσμο της ομορφιάς, εμείς παρατηρούμε κάτι διαφορετικό στον λογαριασμό της. Κλίνει περισσότερο προς στον κόσμο της μόδας και των ταξιδιών παρά της ομορφιάς.



Η Hailie είναι η μεσαία από τα τρία παιδιά του Eminem και σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά με τον διάσημο μπαμπά της. Είναι η μοναδική βιολογική κόρη του γνωστού ράπερ. Η μητέρα της Hailie, Kimberly Anne Scott, επίσης έχει αναφερθεί σε αρκετά από τα τραγούδια του Eminem, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι χώρισε δύο φορές.



Οι ετεροθαλείς αδερφές της Hailie, ονομάζονται Whitney Scott Mathers και Alaina Marie Mathers. Είναι κόρες της μητέρας της και σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ο Eminem έχει επίσημα υιοθετήσει και τη Whitney, κόρη της Kim από προηγούμενη σχέση, και την Alaina, που είναι κόρη της αδικοχαμένης αδερφής της Kim. Η Whitney είναι 16 ετών και η Alaina 25 ετών.

Ο Eminem και η Kimberly ήταν έφηβοι όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Την Hailie την απέκτησαν το 1995. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1999. Χώρισαν το 2001, κάτι που οδήγησε σε μια άσχημη διαμάχη. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στα τραγούδια του ράπερ.



Παρά τις δηλώσεις του Eminem ότι δεν θα παντρευόταν ξανά, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου για δεύτερη φορά με την αγαπημένη του Kim το 2006. Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, το ζευγάρι χώρισε μέσα σε τρεις μήνες.

Η Hailie Jade Scott, αποφεύγει να αναφέρει τον διάσημο πατέρα της στα ποστ που κάνει. Αξίζει να γνωρίζετε ότι αποφοίτησε με πτυχίο στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Michigan State.

Μάθετε μερικά ακόμη πράγματα για την κόρη του Eminem στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved