Summertime: Πώς θα βρεις τα πιο άνετα παιδικά ρούχα για την πόλη και τις διακοπές

Καλοκαίρι. Η πιο ανέμελη εποχή για τα παιδιά και μία αρκετά έντονη περίοδος για τις μητέρες. Διότι μπορεί τα μικρά μας να προετοιμάζονται για το κλείσιμο των σχολείων όμως, εμείς καλούμαστε να βρούμε λύσεις σε πολλά ζητήματα: Από το πού θα πάμε διακοπές μέχρι το ποιος θα φροντίζει τα παιδιά όταν εργαζόμαστε και το πώς θα τα βοηθήσουμε να μην βαρεθούν φέτος στην πόλη. Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που μας απασχολούν, ωστόσο, είναι ενδεχομένως το πώς θα ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα τους.

Τα παιδιά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει πως τα καλοκαιρινά ρούχα, τα παιδικά παπούτσια και τα μαγιό που φορούσαν πέρυσι, δεν τους εφαρμόζουν φέτος. Και αν δεν υπάρχουν μεγαλύτερα αδερφάκια ή ξαδερφάκια (όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, στην περίπτωση της οικογένειάς μου), τότε τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα.

Με το καλοκαίρι όμως, να βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής, ο χρόνος είναι περιορισμένος. Ετοιμάσαμε, λοιπόν, μία λίστα προκειμένου να ανακαλύψουμε πιο γρήγορα και οικονομικά φέτος, τα κατάλληλα καλοκαιρινά βρεφικά και παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια και φυσικά, να φτιάξουμε με ευκολία τη βαλίτσα των διακοπών. Ιδού, λοιπόν, όσα αξίζει να γνωρίζεις.

Εξερεύνησε τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού στην παιδική μόδα

Στην κορυφή της λίστας μας βρέθηκαν οι τάσεις στην παιδική μόδα στις οποίες αξίζει να εστιάσουμε αυτή τη σεζόν. Αν θέλεις να αποφύγεις το χάσιμο χρόνου στα καταστήματα και το ατελείωτο σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, καλό είναι να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θέλεις να πάρεις και ποια είναι τα trends που αξίζουν την προσοχή σου. Εμείς το ψάξαμε το θέμα και διαπιστώσαμε πως φέτος είναι στη μόδα τα έντονα χρώματα και σχέδια για τα παιδιά έως 14 ετών. Ποια είναι τα patterns που κυριαρχούν; Τα λουλούδια, τα έθνικ στοιχεία, τα εξωτικά φρούτα και τα ζώα της άγριας φύσης. Με λίγα λόγια, ό,τι πιο «ζωντανό».

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν επιλέξεις είναι καλύτερο να προτιμήσεις να κάνεις τις αγορές σου από μία αξιόπιστη και μεγάλη εταιρεία στην οποία θα ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία από βρεφικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για την παραλία αλλά και τις βόλτες στην πόλη. Είναι σημαντικό, δηλαδή, να βρεις τον απόλυτο προορισμό για τα παιδιά. Έτσι, θα είσαι σίγουρη πως το μικρό σου θα φορά ρούχα καλής ποιότητας και παράλληλα, δεν θα ξοδέψεις τον χρόνο σου, τρέχοντας από το ένα κατάστημα στο άλλο.

Ανακάλυψε τα κατάλληλα beachwear και swimwear για τη βαλίτσα των διακοπών

Το δεύτερο βήμα σε θέλει να κάνεις πιο συγκεκριμένες κινήσεις, ξεκινώντας με τον έλεγχο των ειδών που θα χρειαστούν φέτος τα παιδιά στις διακοπές και τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου -και καλό είναι να μην αφήσεις την αγορά τους για την τελευταία στιγμή.

Για παράδειγμα, είτε έχεις αγοράκι είτε κοριτσάκι, καλό είναι να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών και την τσάντα θαλάσσης σου τα εξής: Παιδικό μαγιό, γυαλιά ηλίου, καπέλα και σανδάλια, παιδικές πετσετούλες θαλάσσης, παιδικά τσαντάκια, παιδικά μπουρνούζια, σορτς, σαλοπέτες, άνετες σαγιονάρες και παπούτσια θαλάσσης. Και ναι, είναι σημαντικό να είναι όλα όμορφα και να ακολουθούν τις επιταγές της παιδικής μόδας αλλά ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει το να είναι πρακτικά. Ρίξε μία ματιά στις νέες beachwear και swimwear συλλογές της DPAM και δεν θα απογοητευτείς.

Πέρα από τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ, βέβαια, από την τσάντα της παραλίας ή τη βαλίτσα των διακοπών δεν πρέπει να λείπει και το απαραίτητο φαρμακείο. Βρες από τώρα, λοιπόν, τα κατάλληλα αντιηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα και φυσικά, προμηθεύσου με μερικά εντομοαπωθητικά. Καλό είναι, επίσης, να έχεις μαζί σου αντισηπτικά μαντηλάκια, οξυζενέ και ιώδιο, φυσιολογικό ορό, τσιρότα σε διάφορα μεγέθη, αμμωνία και ένα αντιβιοτικό ευρέος φάσματος. Τέλος, φρόντισε να μην ξεχάσεις το βιβλιάριο υγείας του παιδιού.

Βάλε στη ντουλάπα του άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα για την πόλη

Εκτός από τη νησί, την παραλία ή το χωριό της γιαγιάς και του παππού, βέβαια, θα χρειαστεί να βρεις και τα απαραίτητα ρούχα και παπούτσια για την πόλη. Είναι σημαντικό να εστιάσεις σε είδη άνετα και ευκολοφόρετα που θα μπορεί να φοράει το παιδί από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα το διευκολύνουν στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια, καλείσαι να βρεις παιδικά outfits που είναι σχεδιασμένα για όλες τις ώρες και όλες τις δραστηριότητες. Και σε αυτή την περίπτωση, ετοίμασε μία λίστα με το τι θα χρειαστεί το παιδί. Εστιάστε σε αρκετά μπλουζάκια για να αλλάζει συχνά, σορτς και βερμούδες για αγοράκια και αέρινα φορέματα για τα κοριτσάκια. Καλό είναι να προτιμήσεις ρούχα από γνωστά brands και να εστιάσεις σε υφάσματα ποιοτικά που θα δροσίσουν το παιδί κατά τη διάρκεια των ζεστών ημέρων του καλοκαιριού -καθώς και σε ανοιχτόχρωμα και ζωντανά χρώματα που δεν θα απορροφούν την ηλικιακή ακτινοβολία, όπως τα πολύ σκούρα.

Όσον αφορά στις τάσεις της μόδας για τα καθημερινά, καλοκαιρινά ρούχα, φέτος οι πόλεις του κόσμου έχουν την «μιμητική» τους, όπως θα διαπιστώσεις βλέποντας την καλοκαιρινή συλλογή της DPAM με τις τέσσερις θεματικές που μας ενθουσίασαν και μας «ταξίδεψαν» στην Τζαϊπούρ, το Τιμπουκτού, Γιέλοουστοουν και την Κούβα! Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον απόλυτο προορισμό για τα παιδιά!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, άνοιξε τη ντουλάπα του μικρού σου και κάνε μία καταγραφή. Πόσα από τα περσινά ρούχα και παπούτσια δεν του εφαρμόζουν σωστά φέτος; Μήπως πρέπει να πάρει και καινούριο μαγιό; Άραγε, διαθέτεις όλα τα απαραίτητα παιδικά beachwear και swimwear για τις καλοκαιρινές, οικογενειακές εξορμήσεις;

Βρες τι πρέπει να αγοράσεις και ακολούθησε τα παραπάνω tips για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλές αγορές και εξορμήσεις στα καταστήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μην ξεχάσεις, επίσης, να πας στη DPAM τα ρούχα που δεν κάνουν πλέον στο παιδί σου -και να τα τοποθετήσεις στα ειδικά ξύλινα κουτιά που υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα- καθώς η εταιρεία τα προσφέρει σε παιδιά που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με φορείς όπως η FABRIC REPUBLIC!

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν χρειαστεί να προμηθευτείς ή να κάνεις για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα του μικρού σου αυτή την εποχή, μην παραλείψεις να ελέγξεις τις προσφορές που «τρέχουν» στα παιδικά είδη αυτή την περίοδο και να ενημερωθείς για εκείνες που έρχονται!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved