Ελένη Μενεγάκη: Η απαίτηση μιας follower και η απάντηση της Ελένης (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει expert σε ό,τι έχει να κάνει με το Instagram.

Ελένη Μενεγάκη: Η απαίτηση μιας follower και η απάντηση της Ελένης (pics)

Κάνει αναρτήσεις, δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, κάνει like σε φωτογραφίες των παιδιών της, της πεθεράς της, του αδερφού της και των φίλων της και δεν είναι λίγες οι φορές που σχολιάζει κάτω από τις φωτογραφίες τους.

Σχόλια όμως δεν κάνει μόνο στις φωτογραφίες των δικών της ανθρώπων. Κάνει και στις δικές της φωτογραφίες, απαντώντας σε πολλές από τις ερωτήσεις που της κάνουν οι θαυμαστές και οι θαυμάστριές της.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη είναι αγαπητή στο κοινό και πραγματικά, οι περισσότεροι σχολιάζουν το πόσο τους φτιάχνουν τη διάθεση οι αναρτήσεις της και τα μηνύματα που γράφει σε αυτές.

Μία από αυτές τις αναρτήσεις ήταν και η φωτογραφία που δημοσίευσε μόλις χθες (1/6) για να μας ευχηθεί καλό μήνα. Στη φωτογραφία η ίδια αμακιγιάριστη κάνει «κεφαλοκλείδωμα» αγκαλιάς και αγάπης στον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. Φωτογραφία που έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου μιας και η όμορφη παρουσιάστρια, είχε καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία του Μάκη της.

Κάτω από τη φωτογραφία οι φίλες της έσπευσαν να σχολιάσουν, με μία θαυμάστρια μάλιστα να απαιτεί κάτι από την Ελένη. Τι ήταν αυτό; Δείτε τι έγραψε και τι απαίτησε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved