Ελένη: Έτσι διατηρεί το κορμί «λαμπάδα» στα 49 της - Μανούλες, δείτε τη δίαιτά της! (Vid & pics)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει στα 49 της χρόνια και έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά να διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα στην ελληνική showbiz!

Ελένη: Έτσι διατηρεί το κορμί «λαμπάδα» στα 49 της - Μανούλες, δείτε τη δίαιτά της!  (Vid & pics)

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, διαθέτει και κορμί «λαμπάδα» και μετά από τις τέσσερις γέννες.

H παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της, έχει αποκαλύψει πολλές φορές πόσα κιλά είναι, τη δίαιτα που κάνει κατά καιρούς όταν παίρνει δύο με τρία κιλάκια και τη γυμναστική που θα ήθελε να κάνει, αλλά δεν έχει βρει ακόμα χρόνο!

Η Ελένη πριν ένα σχεδόν μήνα είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Μου αρέσει που έλεγα ότι ανέβηκα σήμερα στη ζυγαριά, ξανά 58. Έκοψα τα μακαρόνια μία εβδομάδα, έλιωσα. Αυτήν (την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου) είχα κόψει καμία εβδομάδα… Όχι εγώ, γύρναγε στα ταξίδια, δεν την έκοψα εγώ. Μας έκοψε! Ήρθε το κιλό και έφυγε το 1,5!»!

Η παρουσιάστρια όταν παίρνει κιλάκια, ακολουθεί το πρόγραμμα που της δίνει ο διατροφολόγος της, όμως υπάρχουν τροφές που δεν μπορεί να αποχωριστεί!
Η Ελένη προσέχει πολύ την διατροφή της και δεν έχει σχεδόν ποτέ μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος της. Έτσι, χρειάστηκε να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή μόνο την περίοδο μετά τις γέννες της, όμως στη δίαιτά της ήθελε να έχει μακαρόνια και φυσικά κανένα ποτηράκι μπύρα, που τη λατρεύει!

Η Ελένη αποκάλυψε πως αν είχε χρόνο θα ήθελε να γυμναστεί, και συγκεκριμένα να κάνει yoga. Η παρουσιάστρια είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: «Είμαι πολύ αγύμναστη αλλά πολύ ευλύγιστη. Έκανα δυο φορές yoga, όταν μία μέρα θα έχω χρόνο μπορεί και εγώ να γίνω δασκάλα yoga σαν την Μαριάντα Πιερίδη… Έκανα όλο το πρόγραμμα μία ώρα και ρωτούσα συνέχεια «τα κάνω σωστά;» και δεν κουράστηκα, δεν λαχάνιασα… Έβγαλα όλο το πρόγραμμα και μου άρεσε πολύ».

Δείτε την Ελένη να δίνει τις συμβουλές της σχετικά με τη διατροφή και την gallery,που αποδεικνύει πως παρά τα 49 της χρόνια και τις τέσσερις γέννες διαθέτει κορμί αξιοζήλευτο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved