Τζένη Θεωνά: Το υπέροχο δώρο που της έφερε ο Δήμος από την Αμερική (pics)

Ο Δήμος Αναστασιάδης επέστρεψε στην οικογένειά του και η επιστροφή από το αεροδρόμιο ήταν πρώτη βόλτα που είχαν οι τρεις τους!

Τζένη Θεωνά: Το υπέροχο δώρο που της έφερε ο Δήμος από την Αμερική (pics)

Τον Απρίλιο του 2019 η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έγιναν για πρώτη φορά γονείς και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση του ευχάριστου αυτού γεγονότος έκανε γνωστή ο Δήμος Αναστασιάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα

Η Έλενα Ασημακοπούλου ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day αποκάλυψε ότι το μωρό μοιάζει στον Δήμο: «Γέννησε η Τζένη. Πήγα στο μαιευτήριο, την επισκέφθηκα και τρελάθηκα. Πιο έτοιμη μαμά δεν έχω δει. Είναι τόσο καλά διαβασμένη, τόσο καλά ενημερωμένη. Έχει κάνει απίστευτα μαθήματα πριν γεννήσει. Είναι πανέτοιμη. Εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά του. Πιο πολύ στα χρώματα μοιάζει στον Δήμο», είχε πει χαρακτηριστικά η καλή φίλη και συνάδελφος της Τζένης Θεωνά.

Ο πανευτυχής πατέρας όμως εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αμερική, αφήνοντας πίσω το μωρό και τη Τζένη.

Η ίδια μπορεί όλο αυτό το διάστημα να απολάμβανε μόνη τη μητρότητα, τώρα όμως ο καλός της γύρισε με ένα υπέροχο δώρο και πανέτοιμος να αναλάβει τα πατρικά του καθήκοντα, ξεκουράζοντας για λίγο την αγαπημένη του σύντροφο.

Δείτε στη gallery το δώρο που της έφερε κατά την επιστροφή του και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι δυο τους:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved