Σήμερα η πιο λαμπερή βάφτιση στην ελληνική showbiz! (Pics)

Και μπορεί το ζευγάρι να μην έχει παντρευτεί, όμως σήμερα 19 Μαΐου βαφτίζει τον μονάκριβο γιο του!

Σήμερα η πιο λαμπερή βάφτιση στην ελληνική showbiz! (Pics)

Πριν λίγες μέρες, η εκπομπή Happy Day παρουσίασε και το προσκλητήριο με το οποίο το ζευγάρι καλεί τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα στη Ρόδο και στη βάφτιση του γιου του, η οποία θα γίνει στις 19 Μαΐου!

«Κυριακάτικη εφημερίδα. Ανακοινώθηκε και επισήμως η πολυαναμενόμενη βάπτιση… που είχε απασχολήσει τα Μ.Μ.Ε στο παρελθόν», αναφέρει το χιουμοριστικό προσκλητήριο που ετοίμασαν οι γονείς του μικρού:

Νονός το υ μικρού θα είναι στενός φίλος του ζευγαριού, το μοντέλο και πρώην συνεργάτης – για ένα χρόνο στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha – της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Όλα είναι έτοιμα σήμερα για τα η βάφτιση του Junior Μπορμπόκη, που είναι τρισχαριτωμένος και μοιάζει και στους δύο γονείς του, τη Μικαέλα Φωτιάδη, που τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Greece's Next Top Model και τον Γιάννη Μπορμπόκη.

Οι γονείς του του έχουν φτιάξει λογαριασμό στο instagram και κάθε φορά που δημοσιεύουν μία φωτογραφία του γίνεται χαμός από like και σχόλια!

Εμείς σας δείχνουμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες του Μπορμπόκη junior,που θα κάνει σήμερα baby bloom στην gallery, που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved