Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να καθαρίσετε με το παιδικό σαμπουάν

Μυρίζει πολύ ωραία, κάνει τα μαλλιά του μωρού σας μεταξένια και είναι πολυλειτουργικό!

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να καθαρίσετε με το παιδικό σαμπουάν

Εκτός από το να πλύνετε τα μαλλιά του μωρού σας με το παιδικό σαμπουάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε μια σειρά άλλων καθαριστικών χρήσεων.

Καθαρίστε βούρτσες και χτένες

Εάν καθαρίζετε και αποθηκεύετε τις βούρτσες του μακιγιάζ σας με τον σωστό τρόπο θα τους δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε σωστά κάθε μήνα. Δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα μαλακό για τα μαλλιά μωρών είναι και για τις τρίχες από τις βούρτσες. Γεμίστε ένα μικρό μπολ με χλιαρό νερό και προσθέστε μερικές σταγόνες σαμπουάν μωρών. Βουτήξτε τις βούρτσες μέσα σε αυτό και τρίψτε τις τρίχες με τα δάχτυλά σας. Ξεπλύνετε τις και αφήστε τις να στεγνώσουν. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με τις βούρτσες και τις χτένες που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας.

Γυαλίστε τα παπούτσια σας

Το σαμπουάν μωρών περιέχει έλαια που θα κάνουν τα παπούτσια σας να λάμψουν όπως ποτέ άλλοτε. Βάλτε μερικές σταγόνες σαμπουάν σε ένα βαμβακερό πανί και χρησιμοποιήστε το για να γυαλίσετε και να καθαρίσετε τα παπούτσια σας.

Γυαλίστε τα μεταλλικά αντικείμενα

Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με παιδικό σαμπουάν. Τρίψτε με αυτό το μέταλλο που θέλετε να γυαλίσετε.

Αφαίρεση λεκέδων

Έχετε ένα λευκό πουκάμισο που έχει λεκέδες από ιδρώτα; Τρίψτε με λίγο παιδικό σαμπουάν τα σημεία και αφήστε το για περίπου 15 λεπτά. Πλύνετε το πουκάμισό σας με νερό και οι λεκέδες θα φύγουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved