'Ελενα Παπαρίζου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα της και η φωτογραφία (pics)

Αγκαλιά με τη μαμά της πόζαρε η 'Ελενα Παπαρίζου.

'Ελενα Παπαρίζου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα της και η φωτογραφία (pics)

Η ‘Ελενα Παπαρίζου έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της Ευφροσύνη. Είναι ο άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα της και της στέκεται όλα αυτά τα χρόνια, στα εύκολα και τα δύσκολα.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι το τρίτο παιδί οικογένειας μεταναστών στην πόλη Μπουρός της Σουηδίας και η καταγωγή της είναι από το Μουζάκι του νομού Καρδίτσας το οποίο επισκέπτεται όποτε μπορεί.

«Το ότι έγινα γνωστή δεν σημαίνει ότι η οικογένειά μου δεν παραμένει μια απλή οικογένεια» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Life & Style . « Οι θείες μου, οι αδελφές του πατέρα μου, μένουν στο χωριό, στο Μουζάκι της Καρδίτσας, και είναι παραδοσιακές, με τις μαύρες τους μαντίλες, τις ρόμπες τους, τα ζώα τους... Φτιάχνουν ξινόγαλο και εγώ τρελαίνομαι να το πίνω μέσα από το πλαστικό μπουκάλι στο οποίο το φυλάνε. Όταν πάω εκεί είμαι χαλαρή, με τις σαγιονάρες μου και τρέχω να δω τον αγαπημένο μου θείο, τον αδελφό του πατέρα μου. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να κάτσω στα γόνατα του, κι ας είμαι πια ολόκληρη γυναίκα. Είμαι όμως το Παπαριζάκι τους, έτσι με λένε... Το απολαμβάνω αυτό το πράγμα».

Πρόσφατα βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της προκειμένου να βραβευτεί από τους συμπολίτες της και στο πλευρό της είχε τη μητέρα της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη μητέρα της και το μήνυμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved