Ηλίας Κρασσάς: Η αινιγματική φώτο στο Instagram & η αποκάλυψη των σχεδίων του (pics)

Τι θα κάνει; Πού θα πάει και με ποιον;

Ηλίας Κρασσάς: Η αινιγματική φώτο στο Instagram & η αποκάλυψη των σχεδίων του (pics)

Στις αρχές του 2014 ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά άρχισαν να κάνουν σιγά-σιγά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, φουντώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Τι και αν η ίδια η Βίκυ ισχυριζόταν ότι οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και τίποτε παραπάνω. Λίγο αργότερα οι δυο τους μη μπορώντας να κρύψουν άλλο τον έρωτά τους, επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Στο Παρίσι έγινε ο γάμος τους, παρουσία των παιδιών από τον πρώτο γάμο του Ηλία Κρασσά και μερικούς φίλους. Τότε η Βίκυ είχε πει σε συνέντευξή της ότι είχαν κανονίσει με φίλους να πάνε ένα ταξίδι στην Disneyland. Εκεί έγινε η πρόταση γάμου και την επόμενη μέρα ο γάμος.

Ένα χρόνο αργότερα (2015) η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο την κόρη τους Μπιάνκα και το 2018 έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, Κάρολο-Ηλία.

Οι δύο τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και πλέον περνούν υπέροχες στιγμές μεγαλώνοντας και φροντίζοντας τα παιδιά τους, χωρίς ωστόσο να παραμελούν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ανάμεσα στο γονεϊκότητα οι δυο τους φροντίζουν να κάνουν και αρκετά ταξίδια όλοι μαζί, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Και μέσα από την τελευταία του ανάρτηση ο Ηλίας Κρασσάς αυτό αποκάλυψε... Την επόμενη κίνησή του ή καλύτερα... το επόμενο οικογενειακό ταξιδι.

Δείτε τη δημοσίευση και το σχόλιό του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved