Αποστόλης Τότσικας: Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τη φωτογραφία με τον γιο του (pics)

Είναι ίσως από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχουμε δει μέσα από τον φακό της Ρούλας Ρέβη!

Αποστόλης Τότσικας: Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τη φωτογραφία με τον γιο του (pics)

Αν μας ρωτούσε κάποιος σήμερα, τι σημαίνει πατρική αγάπη, θα του δείχναμε τη φωτογραφία της Ρούλας Ρέβη, που δείχνει τον Αποστόλη Τότσικα αγκαλιά με τον γιο του, Άγγελο!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που μας κάνει να νιώθουμε αυτή η φωτογραφία. Αγάπη, χαρά, ευτυχία.

Φαίνεται πως ο Αποστόλης Τότσικας, παίζει και γελάει μαζί με τα παιδιά του χωρίς κανόνες και όρια. Μπορεί στο σπίτι τους να υπάρχουν αρκετοί κανόνες και περιορισμοί (τα παιδιά χρειάζονται σε κάποια πράγματα όρια), αλλά στο παιχνίδι φαίνεται ότι δεν υπάρχουν όρια. Ο ίδιος παίζει μαζί τους χωρίς κανόνες στο πάτωμα, κάνει κωλοτούμπες, τα αφήνει να τον κάνουν αλογάκι σε όλα τα δωμάτια, σκορπίζουν στο πάτωμα όλα τα παιχνίδια, παίζουν ρόλους, χτίζουν κάστρα από παπλώματα και κουβέρτες, κρύβονται κάτω από τα σκεπάσματα, γαργαλιούνται μέχρι δακρύων και μέχρι να τους κοπεί η ανάσα.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και μέσα από τη φωτογραφία. Η ευτυχία όχι μόνο του Αποστόλη Τότσικα, αλλά και του μικρού Άγγελου που έχει ρίξει κάτω στο γρασίδι τον μπαμπά του και δεν τον αφήνει από την αγκαλιά του. Τα χεράκια του δείχνουν το πόσο σφιχτά τον κρατάει και πόσο τον αγαπάει.

Ο Αποστόλης έχει καταφέρει αυτό που πρέπει να καταφέρουν πολλοί μπαμπάδες. Έχει καταφέρει τα παιδιά του να αδημονούν για το πότε γυρίσει στο σπίτι ή για το πότε θα βγουν μια βόλτα για να τον τρελάνουν στο παιχνίδι.

Δείτε την φωτογραφία που ξεχειλίζει από αγάπη, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved