Ελένη Χατζίδου: Το love story με τον Ετεοκλή Παύλου, η σχέση, ο γάμος και η εγκυμοσύνη (pics)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα υπέροχο ζευγάρι που πλέον ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ελένη Χατζίδου: Το love story με τον Ετεοκλή Παύλου, η σχέση, ο γάμος και η εγκυμοσύνη (pics)

Μετά τη γνωριμία και τη φιλική σχέση που είχαν (βλέπετε ο Ετεοκλής ήταν ο γυμναστής της Ελένης) ήρθε η σχέση και τώρα ο γάμος και το μωρό!

Το love story και η αποκάλυψη της σχέσης τους

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν Αύγουστος του 2018 όταν οι φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Ετεοκλή Παύλου βγήκαν αληθινές. Αν και δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της η ίδια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο σε Insta story που έδειχνε τον Ετεοκλή Παύλου.



Λίγες ημέρες αργότερα ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Ετεοκλή και της Ελένης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του πρώτου στο Instagram, δείχνοντάς τους να επιβεβαιώνουν επιτέλους τη σχέση τους με αυτή τη φωτογραφία:

eteoklis pavlou eleni xatzidou 9

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Ελένη Χατζίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», λέγοντας: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!».

Έκτοτε ο ένας μιλούσε για τον άλλο πιο ανοιχτά σε δημόσιες εμφανίσεις, με τον Ετεοκλή μάλιστα να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι απόλυτα ευτυχισμένη η σύντροφός του.

Το νέο της εγκυμοσύνης

Το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου πριν η ίδια καλά καλά το αποκαλύψει, τον Μάρτιο του 2019. Χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα νέα, δημοσίευσε ένα insta story γράφοντας: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα».

Ένα μήνα μετά, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram με αφορμή το νέο της single.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία!
Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία που έδειχνε επιτέλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης

Όπως είπε η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχει πολύ άγχος στο να πάνε όλα καλά. «Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι μπορεί να συμβεί. Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο».

Η τραγουδίστρια θέλησε ωστόσο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και δη τις γυναίκες για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και χρειάζεται να κάνει μια ένεση κάθε μέρα. Όπως αποκάλυψε έχει θρομφοφιλία.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ…».

Η πρόταση γάμου

Στις 28 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ετεοκλή Παύλου δείχνοντας το δαχτυλίδι της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο: «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε? Καλή ανάσταση σε όλους».


https://www.instagram.com/p/BwwzJE7Ivr_/

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved