Μελίνα Νικολαΐδη: Δείτε τη νέα υπέροχη φώτο της που δημοσίευσε φίλη της Δέσποινας Βανδή (pics)

Η Μελίνα Νικολαϊδη, είναι υπέροχη, κούκλα, με απίστευτο χιούμορ και πλέον τη βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα social media.

Μελίνα Νικολαΐδη: Δείτε τη νέα υπέροχη φώτο της που δημοσίευσε φίλη της Δέσποινας Βανδή (pics)

Μπορεί να έχει κλειδωμένο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο η μητέρα της, ο νονός της και κάποιες φίλες της μητέρας της δημοσιεύουν φωτογραφίες της, δείχνοντας πόσο υπέροχο πλάσμα είναι.

Όπως για παράδειγμα η Μαρία Χολέβα. Η συγγραφέας του βιβλίου «Στη Χώρα των Λαχανικών» και πολύ καλή φίλη της Δέσποινας Βανδή που δημοσίευσε μια υπέροχη κοινή τους φωτογραφία όπου με το σχόλιό της έδειξε πόσο υπέροχη σχέση έχουν. «Μητέρα, αδερφή, καλύτερη φίλη... τα πάντα για εσένα! @melina.nikolaidi #mythirdchild #mylove #life #kids #kidsgrowuptoofast».

Φαίνεται ότι γνωρίζει από πολύ μικρή ηλικία τη Μελίνα και φαίνεται από τα hashtags, «τρίτο παιδί μου», «αγάπη μου», «τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα», ότι είναι σαν οικογένεια!

Στη φωτογραφία η Μελίνα έχει στην πλάτη της τη Μαρία Χολέβα και διασκεδάζουν. Τη φωτογραφία τράβηξε η Μάνια Ντέλου, η οποία είναι εξίσου πολύ καλή φίλη τόσο της Δέσποινας Βανδή όσο και της Μαρίας.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved