Διάσημες αντιγράφουν το ντύσιμο της Kate Middleton και της Meghan Markle; Δείτε φωτογραφίες (vid)

Ποια το φόρεσε καλύτερα; 

Διάσημες αντιγράφουν το ντύσιμο της Kate Middleton και της Meghan Markle; Δείτε φωτογραφίες (vid)

Οι Δούκισσες του Cambridge και του Sussex είναι δύο από τις πιο κομψές γυναίκες γι 'αυτό δεν είναι περίεργο ότι πολλές διασημότητες φαίνεται πώς μιμούνται τις στιλιστικές τους επιλογές.

Από την Kim Kardashian και την Kate Middleton μέχρι τις κομψές Sienna Miller, Bee Shaffer, Carey Mulligan και Blake Lively, όλες τους φόρεσαν τα ίδια ρούχα με την Meghan Markle και την Kate Middleton.

Το ερώτημα όμως είναι ποια το ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Christina Aguilera για παράδειγμα και η Meghan Markle φόρεσαν το ίδιο ρούχο που έφερε την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας Stella McCartney με εντελώς όμως διαφορετικό τρόπο. Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα χοντρό κασκόλ για να το συνδυάσει σε αντίθεση με την τραγουδίστρια που φόρεσε μόνο ένα κολιέ στο λαιμό.

Με το ίδιο φόρεμα αλλά σε διαφορετικό χρώμα, εμφανίστηκαν η Kate Middleton και η Melanie Griffith. Η σχεδιάστρια Barbara Casasola πρέπει είχε ενθουσιαστεί όταν τον Ιούλιο του 2016 η Δούκισσα Catherine εμφανίστηκε σε εκδήλωση φορώντας ένα λευκό φόρεμά της και λίγες εβδομάδες αργότερα, η Melanie Griffith παραβρέθηκε σε κινηματογραφική εκδήλωση στο Μπέβερλι Χιλς, με το ίδιο φουστάνι αλλά σε μαύρο χρώμα.

Δείτε ποιες άλλες διάσημες του Χόλυγουντ φόρεσαν τα ίδια ρούχα με τις Δούκισσες του Cambridge και του Sussex.

Πηγή: www.hellomagazine.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved