Ματθίλδη Μαγγίρα: Στη Νέα Υόρκη για Πάσχα με την κόρη της (pics)

Μαμά και κόρη, πέρασαν μαζί το Πάσχα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Στη Νέα Υόρκη για Πάσχα με την κόρη της (pics)

Κοντά στην κόρη της Λήδα, που ζει με τον μπαμπά της στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα για να γιορτάσουν μαζί το Πάσχα. Άλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Πέρυσι τέτοιο καιρό, πάλι η Ελληνίδα ηθοποιός ταξίδεψε για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της!

Η κόρη της Λήδα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το βράδυ της Ανάστασης, δείχνοντας πόσο όμορφα και οικογενειακά περνούν.

«Καλό Πάσχα Έλληνες φίλοι μου! Χριστός Ανέστη!», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες της που δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι που βρίσκονται όλοι μαζί!

Η Λήδα Φόστερ ζει στην Αμερική

«Πριν φύγει ακόμα η Λήδα, ένιωσα λίγο απότομο το... αφαλόκομα, έχω ένα πάρα πολύ σοβαρό λόγο τώρα. Δεν ήθελα, να, μάνα είμαι... Η μικρή είναι 15 χρονών, δεν έφτασε 18 χρονών, που ενηλικιώνεσαι και πρέπει να πάρεις το δρόμο σου. Η κόρη μου σαν να παίρνει νωρίτερα το δρόμο της, αλλά επειδή το ήθελε η ίδια, δεν θα σταματούσα το παιδί μου να ακολουθήσει τα όνειρα του. Τώρα πια τα όνειρα του παιδιού μου επηρεάζουν τις δικές μου αποφάσεις και τη δική μου πορεία!», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η ηθοποιός εξηγώντας ότι ο λόγος που αποχωρίστηκε την κόρη της ήταν το bullying που έζησε στην Ελλάδα και το σχολείο της.

Η Λήδα φοιτούσε στο μουσικό σχολείο Αλίμου, όπου υπέστη –και δεν είναι η μόνη– bullying από κάποιους καθηγητές. Σύμφωνα με τη Ματθίλδη Μαγγίρα υπήρχαν και ορισμένοι που ήταν εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί αν και ελάχιστοι. «Θα έπρεπε να γίνεται αξιολόγηση για το ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας, γιατί δεν μπορεί κάθε προβληματικός να "βγάζει" τα ψυχικά και προσωπικά του θέματα στα παιδιά των άλλων, δημιουργώντας τους πρόβλημα ή ωθώντας τα να μισήσουν ένα μάθημα που ενδεχομένως τους άρεσε πριν εκείνος αναλάβει να τους το διδάξει», είχε αναφέρει.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved