Χρηστίδου – Μαραντίνης: Το love story, ο γάμος, ο ερχομός των δύο παιδιών και το διαζύγιο (pics)

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και εννιά χρόνια έγγαμου βίου.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Το love story, ο γάμος, ο ερχομός των δύο παιδιών και το διαζύγιο (pics)

Χώρισαν και έκαναν την ανακοίνωση μέσα από το instagram την ίδια ακριβώς στιγμή.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή».

Θοδωρής & Σίσσυ»

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2004 σε μία συναυλία στη Χαλκιδική. Όμως, χάθηκαν για λίγο καιρό αλλά η σχέση τους ήταν καρμική! Η Σίσσυ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως «από την πρώτη στιγμή που γίναμε ζευγάρι έλεγα, μα τι κάναμε τόσο καιρό». Στην αρχή, έκρυβαν τη σχέση τους και απέφευγαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο καιρός όμως πέρασε και τον Αύγουστο του 2008 ήρθε στον κόσμο ο Φίλιππος Ραφαήλ. Ένα χρόνο αργότερα (16 Αυγούστου 2009) έγινε και ο γάμος τους σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο ερχομός του δεύτερου γιου τους, Άγγελου Μιχαήλ που γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 2013 συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

Τον Οκτώβριο του 2016 η Σίσσυ ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη. Όμως, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της απέβαλε και μοιράστηκε με τον κόσμο αυτή την άσχημη στιγμή.

Το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου 2019, η Σίσσυ και ο Θοδωρής δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram την ανακοίνωση του χωρισμού τους!

Δείτε φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη από την κοινή πορεία τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved