Το τρυφερό μήνυμα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis (pics)

Το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Louis γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια πριν δύο ημέρες και παραδόξως οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry ευχήθηκαν στον μικρό τους ανιψιό «Χαρούμενα γενέθλια», μέσα από τα social media.

Το τρυφερό μήνυμα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis (pics)

Ο μικρός εορταζόμενος πρίγκιπας

Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Instagram η θεία Meghan και ο θείος Harry έστειλαν τις ευχές τους στον μικρό πρίγκιπα σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο λογαριασμός στο Instagram Kensington Palace, που τον διαχειρίζονται ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge.

Τις τρεις φωτογραφίες τράβηξε η ίδια η Kate Middleton, δείχνοντάς μας τον μικρό Louis να χαμογελάει και να παίζει στον κήπο της οικογένειας στο Anmer Hall, στο Norfolk, όπου περνούν τις μέρες τους τις τελευταίες εβδομάδες ενώ τα παιδιά βρίσκονται σε σχολικές διακοπές.

kensingtonroyal 57506207 410885162794093 5018190409775739235 n

«Με πολλή αγάπη»

Τις φωτογραφίες συνόδευε το παρακάτω μήνυμα και όπως ήταν φυσικό τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή: « Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μαζί σας τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, στο σπίτι της οικογένειας της Δούκισσας στο Νόρφολκ».

Κάτω στα εκατοντάδες σχόλια λοιπόν, ανακαλύψαμε το σχόλιο που έκανε ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex: «Χαρούμενα γενέθλια Louis! Σου στέλνουμε την αγάπη μας και οι δύο!».

Η Meghan διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Instagram;

Από το γλυκό μήνυμα και τα emoji στο τέλος αυτού, οι θαυμαστές του πριγκιπικού ζεύγους υποθέτουν ότι τον λογαριασμό τον διαχειρίζεται η ίδια η Meghan.

Δείτε το σχόλιο της Meghan στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved