Τα φετινά πασχαλινά αβγά της ΑΒ είναι αφιερωμένα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Τα σοκολατένια αβγά το Πάσχα, είναι σαν τις πασχαλινές λαμπάδες. Μία παράδοση που δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Δέσποινα Καμπούρη
Τα φετινά πασχαλινά αβγά της ΑΒ είναι αφιερωμένα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Κάθε χρόνο, η ίδια λαχτάρα, η ίδια προσμονή! «Μαμά, πότε θα πάμε με τη νονά να διαλέξουμε λαμπάδα;», «Μαμά, πότε θα αγοράσουμε σοκολατένια αβγουλάκια; Εγώ θέλω το δικό μου αβγό να είναι μεγάλο!», είναι κάποιες από τις επίμονες ερωτήσεις που μου κάνουν οι κόρες μου.

Τα παιδιά είναι παιδιά και πάντα περιμένουν τις γιορτές για να πάρουν τα δωράκια τους και τις σοκολατένιες εκπλήξεις τους. Είτε είναι 2, είτε… 22.

Φέτος η επιλογή των σοκολατένιων αβγών, για εμάς αλλά και για τα βαφτιστήρια μου ήταν μονόδρομος. Έχω αποφασίσει ότι όπου μπορώ να συνεισφέρω (σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη) θα το κάνω, ειδικά όταν πρόκειται για κάποια πράξη ανθρωπιάς και προσφοράς από μεγάλες εταιρίες που έχουν ανεπτυγμένη την εταιρική ευθύνη τόσο έντονα και με παράδοση.

pasxalina sokolatenia avga 1

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, εφαρμόζει, με συνέπεια και συνέχεια, ολοκληρωμένα προγράμματα προσφοράς μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης. Φέτος λοιπόν, τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι αφιερωμένα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, το Μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο από το 1937 προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητικές αναπηρίες, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους.

pasxalina sokolatenia avga 2

Μέσα από ένα ευφάνταστο τηλεοπτικό σποτ της ΑΒ Βασιλόπουλος, μεταφερόμαστε σε μια αίθουσα δημοπρασίας όπου μικρά παιδιά πρωταγωνιστούν και λαμβάνουν μέρος σε μια «δημοπρασία αγάπης» για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας εξετάζει εξονυχιστικά, με μεγεθυντικό φακό τα αβγά και τις παιδικές ζωγραφιές που στολίζουν τις συσκευασίες τους. Είναι οι ζωγραφιές του Ιάσωνα, της Μόνα, του Κωνσταντίνου και της Χρυσαλίας, μικρών παιδιών που αναδείχθηκαν νικητές στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής στο Παιδικό Μουσείο Αθηνών. Ο μικρός, που διευθύνει τη δημοπρασία, με βλέμμα όλο λαχτάρα φωνάζει: «Είναι για καλό σκοπό! Πάμε;».

Μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www2.ab.gr/easter/pasxalino-avgo/

Φέτος, οι παιδικές ζωγραφιές στολίζουν τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού της ΑΒ, οι πελάτες της συνεισφέρουν με 0,30€ στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό για την κάλυψη, τουλάχιστον, 1,400 θεραπειών αποκατάστασης.

pasxalina sokolatenia avga 3

Τα Πασχαλινά Αβγά διατίθενται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, σε δύο μεγέθη, με διαφορετικές τιμές το καθένα. Κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές «μεγάλης αξίας».

Τα φετινά σοκολατένια αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν την πιο «γλυκιά γεύση».

Καλή σου μέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved