Ό,τι πιο γλυκό έχει πει μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Harry για το μωρό που περιμένει (pics)

Με την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας William θα ταξιδέψει προς το Christchurch στη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα, οι φήμες ότι η μέρα της γέννησης του μωρού της Meghan Markle πλησιάζει, όλο και φουντώνουν.

Ό,τι πιο γλυκό έχει πει μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Harry για το μωρό που περιμένει (pics)

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το μωρό έχει γεννηθεί απαιτώντας μάλιστα να δουν φωτογραφίες ή έστω να το ανακοινώσουν.

«Το νεότερο μέλος στην οικογένειά μας»

Ενώ δεν γνωρίζουμε αν το μωρό θα έρθει όντως κρυφά στον κόσμο ή αν έχει έρθει, μαντεύουμε ότι ο αδερφός του πρίγκιπα Harry, William, δεν θα φύγει από την Αγγλία πριν γεννηθεί το μωρό του αδερφού του. Αυτό που ωστόσο γνωρίζουμε είναι ότι ο Harry είναι τρελός και παλαβός που θα γίνει μπαμπάς.

Ορίστε λοιπόν παρακάτω όλες οι στιγμές που ο Harry μίλησε για το πώς φαντάζεται τη ζωή του από δω και πέρα.

Όταν ο Harry και η Meghan βρέθηκαν σε μια δεξίωση τον Οκτώβριο μία μέρα πριν ανακοινώσουν ότι θα γίνουν γονείς, επίσημα, ο Δούκας του Sussex, μίλησε για πρώτη φορά για το μωρό του.

prigkipas harry meghan markle 2

«Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη στιγμή για να ανακοινώσουμε τον ερχομό του μωρού μας, είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κορίτσι».

Κατά τη διάρκεια του tour στην Αυστραλία, κάποιος θαυμαστής φώναξε ότι ελπίζει το μωρό Sussex να είναι κορίτσι. «Το ίδιο ελπίζω και εγώ», απάντησε ο Harry και συνέχισε την πορεία του.

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ βρισκόταν στην σκηνή για την έναρξη των Invictus Games, είπε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή που μας κάνατε. Είμαι περήφανος που μπορώ να σας συστήσω η σύζυγό μου και που μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί σας, την προσωπική μας χαρά!».

«Υπάρχει ένα βαρύ μωράκι εκεί μέσα»

Τον Ιανουάριο ο Harry μίλησε σε μια ομάδα ανθρώπων για την αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή του.

«Ως κάποιος που πρόκειται να γίνει πατέρας σε λίγο καιρό, θεωρώ ευθύνη μου να κάνω τον κόσμο αυτό καλύτερο για την επόμενη γενιά!».

Τον Φεβρουάριο, ο Harry και η Meghan βρέθηκαν στα βραβεία Endeavour Fund και ο Harry κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ανέφερε: «Υπάρχει ένα βαρύ μωράκι εκεί μέσα!».

Όσο για τη Meghan; Όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον Harry ως μπαμπά, απάντησε: «Πρόκειται να γίνε ένας υπέροχος μπαμπάς!».

prigkipas harry meghan markle 3

«Είμαι ενθουσιασμένος! Πολύ ενθουσιασμένος!»

Τον Μάρτιο, ο Harry όπου και αν βρισκόταν, μιλούσε περισσότερο για το μωρό του. Μάλιστα δέχτηκε και ένα δώρο από η 12χρονη Lucy Brightman-Stokes.

«Ο Harry είπε ότι του άρεσε το μαλακό αρκουδάκι που του έδωσα και πως θα πάει κατευθείαν στην κούνια του μωρού!», είπε το κορίτσι όταν ρωτήθηκε τι της είπε ο Δούκας, όταν του έκανε δώρο το αρκουδάκι και συνέχισε, «Μου είπε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς!».

πηγή φωτογραφιών: Instagram Accoun / sussexroyalsussexroyal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved