Μαίρη Λίντα: Σπάνια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο (pics)

Μια μεγάλη ερμηνεύτρια στη μεγαλύτερη «επιτυχία» της ζωής της…

Μαίρη Λίντα: Σπάνια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο (pics)

Από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού η Μαίρη Δημητρακοπούλου, όπως είναι το πραγματικό της επίθετο, γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Σε μικρή οικογένεια μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα και το ταλέντο της φάνηκε από πολύ νωρίς όταν, σε ηλικία 7 ετών, ο Ορέστης Λάσκος ξεχώρισε τη φωνή της και ως παιδί θαύμα την ανέβασε στη σκηνή του θεάτρου με το όνομα Μαίρη Λίντα.

Η σταδιοδρομία της στη δισκογραφία ξεκινά στην αρχή της δεκαετίας του '50 με το συγκρότημα του Κώστα Καπλάνη. Μια μοναδική καριέρα, γεμάτη επιτυχίες, βραβεύσεις, αγάπη από το κοινό και τραγούδια που έμειναν διαχρονικά μόλις είχε αρχίσει. Την καλλιτεχνική και προσωπική της ζωή σημάδεψε η συνεργασία της με τον σπουδαίο συνθέτη Μανώλη Χιώτη. Οι δυο τους εκτός από ζευγάρι στη σκηνή υπήρξαν και ζευγάρι στη ζωή. Παντρεύτηκαν όμως ο γάμος τους δεν διήρκεσε για πολύ.

Η Μαίρη Λίντα έκανε άλλους δύο γάμους. Από τον δεύτερο, με τον Αλέξανδρο Θεοχάρη, απέκτησε μια κόρη την Εύα.Το τελευταίο διάστημα, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε στην gallery σε μια σπάνια φωτογραφία τη Μαίρη Λίντα να κρατά την κόρη της λίγο μετά τη γέννησή της στο μαιευτήριο.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram account #vintagegreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved