Ιωάννα Μπέλλα: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της και θα πάθετε πλάκα πόσο έχει αλλάξει!

Δε φαντάζεστε πως ήταν στα παιδικά της χρόνια η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα! Άλλος άνθρωπος το μοντέλο!

Ιωάννα Μπέλλα: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της και θα πάθετε πλάκα πόσο έχει αλλάξει!

Η Ιωάννα από τότε που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Greece’s Next Top Model έχει συζητηθεί πολύ και κυρίως έχει διχάσει, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι η ιδανική κοπέλα για μοντέλο, ενώ άλλοι ότι έχει “πειράξει” αρκετά τον εαυτό της και δεν μπορεί να δουλέψει ως μοντέλο!

Και μπορεί η Ιωάννα να είναι πια στην Αθήνα και να έχει μία λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, όμως οι γονείς της την παρακολουθούν από την Βέροια. Πώς; Η ίδια αποκάλυψε πως οι γονείς της έχουν φτιάξει κρυφό λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ξέρουν κάθε μέρα τι κάνει!

Η Ιωάννα πριν λίγες μέρες στην εκπομπή Ελένη σύστησε τον μπαμπά της, έδειξε το πατρικό της σπίτι και την φάρμα στην Βέροια και είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου έχει μόνο εμένα στο instagram. Κάθε μέρα πατά στο Google το όνομά μου για να δει τι γράφουν…»!

Όσο για τις τολμηρές φωτογραφίσεις του μοντέλου, ο κύριος Μπέλλας είπε: «Με ενοχλεί να βλέπω κάποιες πιο τολμηρές φωτογραφίσεις της κόρης μου. Κρίνω τις φωτογραφίες της Ιωάννας, της λέω αυτή η φωτογραφία είναι μέτρια αυτή έχει επιτυχία…».

Ενώ η Ιωάννα δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου με παρακολουθεί στο Instagram και με διορθώνει. Είναι ο μάνατζερ της ζωής μου».

Δείτε όλα όσα είπε στην Ελένη αλλά και τις παιδικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ιωάννας, που θα σας αφήσουν άφωνους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved