Η Kate Middleton ντυμένη στα λευκά - Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της (vid)

Το λευκό χρώμα φαίνεται ότι είναι αρέσει πολύ στην Κate Middleton.

Η Kate Middleton ντυμένη στα λευκά - Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της (vid)

Η Kate Middleton θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard, η ετήσια έκθεση του eBay, UK Retail Report, δείχνει ότι οι στιλιστικές επιλογές της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, συζύγου του πρίγκιπα William έχουν εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προβούν σε αγορές από ό,τι εκείνες του νεοεισερχόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας, της Meghan Markle συζύγου του πρίγκιπα Harry.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ετήσιο UK Retail Report του eBay, τα παλτό και τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της ήταν τα αντικείμενα που αναζητήθηκαν περισσότερο στην ιστοσελίδα online αγορών.

Από τα χρώματα που επιλέγει να φοράει συχνά, και ειδικά σε σημαντικά γεγονότα είναι το λευκό. H Δούκισσα του Cambridge, επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ σύνολο Alexander McQueen, στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το οποίο συνδύασε με ένα όμορφο καπέλο και παπούτσια Jimmy Choo. Λευκό σύνολο όμως φόρεσε και στη βάφτιση του γιου της Louis, με την υπογραφή του Alexander McQueen και καπέλο της Jane Taylor.

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της Kate Middleton με λευκά σύνολα στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved