Και φέτος το Πάσχα τα δωράκια μας θα είναι LEGO!

Και φέτος το Πάσχα τα δωράκια μας θα είναι LEGO!

Δέσποινα Καμπούρη
Και φέτος το Πάσχα τα δωράκια μας θα είναι LEGO!

Μέχρι να επισκεφτώ για πρώτη φορά πέρσι το Lego Store στο Mall, δεν είχα εικόνα για το πόσο φανατικό κοινό έχουν τα πιο διάσημα τουβλάκια στον κόσμο.

Ήξερα πόσο αγαπητό παιχνίδι είναι για τα παιδιά όλων των ηλικιών, ήξερα ότι είναι μία πολύ δημιουργική ενασχόληση που διευρύνει τη φαντασία τους, όμως δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι ακόμα και ενήλικες περιμένουν πώς και πώς να αγοράσουν το νέο Lego παιχνίδι τους για να το συναρμολογήσουν και να το προσθέσουν στη συλλογή τους.

lego despoina 1

Με λίγα λόγια τα Lego έχουν περάσει σε άλλη διάσταση. Δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι μία συνήθεια. Μία όμορφη συνήθεια για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Φέτος μαζί με τις λαμπάδες, αποφάσισα να κάνω δώρο στα βαφτιστήρια τα αγαπημένα τους Lego. Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα ξανά το Lego Store, στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens!
Μέσα στο κατάστημα βρήκα αποκλειστικά προϊόντα LEGO που θα τα ενθουσιάσουν και που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, με πολύχρωμα τουβλάκια στο “Pick a Brick”, με φιγούρες στο “Build a Minifigure” και με μια σειρά από πολλές καινοτομίες!

Τι σημαίνει “Build a Minifigure”; Συνδυάζοντας όποια στοιχεία θέλουν, τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να φτιάξουν το δικό τους, μοναδικό LEGO Minifugure!

lego despoina 3

Τι σημαίνει “Pick a Brick”; Ο Brick Wall, ένας πολύχρωμος τοίχος της Lego, προσκαλεί τα παιδιά να διαλέξουν όσα και όποια τουβλάκια εκφράζουν την προσωπικότητά τους, για να χτίσουν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές, αλλά και πασχαλινά αυγά και στολίδια!

Επιπλέον στο LEGO Store Greece τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίζουν καθημερινά με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO και οι γονείς τους να εξασφαλίσουν πρώτοι τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην Ελλάδα, αλλά και τα προϊόντα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στα LEGO Certified Stores.

Ειδικά για τα πασχαλινά δώρα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αποκλειστικά προϊόντα όπως την Aston Martin του James Bond, την Ford Mustang GT του ’67, Set Ninjago και Star Wars!

lego despoina 2


Αυτό που έμαθα από την επίσκεψή μου είναι ότι κάθε Τρίτη στο LEGO Store, τα παιδιά μπορούν να χτίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό Mini LEGO σετ, το οποίο θα γίνεται δικό τους μόλις το ολοκληρώσουν!

Στο Lego Store υπάρχει μία σειρά από πρωτότυπα δώρα στο Gift Center. Αποκλειστικοί κωδικοί σε μικρό μέγεθος για παιδιά από 1,5 - 99 ετών! Και φυσικά για όλα τα βαλάντια.
Φέτος το Πάσχα, οι νονοί και οι νονές μπορούν να διαλέξουν για τα βαφτιστήρια τους set παιχνιδιών και λαμπάδων Lego και φεύγοντας με τις πασχαλινές τους αγορές θα πάρουν κι άλλα παιχνίδια-δώρο, μόνο από το Lego Store, στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens!

Εσείς τι περιμένετε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved