Meghan Markle: Βίντεο που δείχνει το μωρό να κλωτσάει (vid)

«Ένιωσε το μωρό να κινείται»

Meghan Markle: Βίντεο που δείχνει το μωρό να κλωτσάει (vid)

Ένα νέο viral video κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο, δείχνοντας την Meghan Markle να κρατά σφιχτά την κοιλιά της τη στιγμή που το μωρό... κλωτσάει!

«Κλώτσησε στ' αλήθεια;»

Η Meghan Markle δέχεται αρκετή αρνητική κριτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την εγκυμοσύνη της, από ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα κάνει «όλα» λάθος και όχι σύμφωνα με τους βασιλικούς κανόνες.

Ευτυχώς, υπάρχει και ένα μεγάλο (μεγαλύτερο από το αρνητικό) κοινό που υπερασπίζεται τη Meghan και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την εγκυμοσύνη της και ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε στο Twitter υποστηρίζοντας ακόμη περισσότερο τη Δούκισσα.

Στο βίντεο θα δείτε τη Meghan στα βρετανικά βραβεία μόδας, να πιάνει χαριτωμένα την κοιλιά της ενώ φαίνεται από τη «γλώσσα» του σώματός της ότι το μωράκι της κλωτσάει.

«Ένιωσε το μωρό να κινείται», έγραψε μια χρήστρια στο Twitter, «Μπορείτε τώρα να σταματήσετε τώρα για το γιατί κρατά την κοιλιά της όλη την ώρα!».

Και πραγματικά ένα έχουμε να πούμε. H Meghan Markle δεν χρειάζεται λόγο για να κρατήσει την κοιλιά της, να τη χαϊδέψει ή να την αγκαλιάσει. Είναι παντρεμένη, ερωτευμένη και περιμένει το μωράκι με τον σύζυγό της, που πραγματικά λατρεύει.

Δεν το κάνει ούτε για να προκαλέσει τα σχόλια των άλλων, ούτε για να φανεί καλύτερη από την Kate Middleton. Το κάνει γιατί αυτό της βγαίνει. Ελάτε τώρα. Όλες οι γυναίκες ξέρουν ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το άγγιγμα της κοιλιάς «βγαίνει» φυσικά από τη νέα μητέρα. Δεν το σκέφτεται για να το κάνει. Της βγαίνει φυσικά.

«Κράτα την κοιλίτσα Meghan»

Οι θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού ξετρελάθηκαν με αυτό το νέο βίντεο και ναι, όλοι υποστηρίζουν ότι αυτό το μωρό κουνήθηκε! «Αυτό είναι ό,τι καλύτερο είδαμε από τη Meghan. Το μωρό του Sussex παίζει και κλωτσάει τη μαμά του!» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Το μωρό Sussex κάνει πάρτι εκεί μέσα!».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved