Είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί αλλά φοβάται ότι θα αποβάλει επειδή το έμβρυο είναι αδύναμο

Η διάσημη μαμά είναι έγκυος για πέμπτη φορά, όμως φοβάται ότι θα αποβάλει και αυτό γιατί ο καρδιακός παλμός του εμβρύου είναι αδύναμος και δεν αναπτύσσεται φυσιολογικά.

Είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί αλλά φοβάται ότι θα αποβάλει επειδή το έμβρυο είναι αδύναμο

Με μια φωτογραφία που δείχνει την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα, η 35χρονη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το λόγο που αποφάσισε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της ακόμη και αν δεν έχει αίσιο τέλος.

«Θέλω να μοιραστώ τα νέα μαζί σας ίσως βιώνω μια αποβολή. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι εάν έμενα έγκυος ξανά θα μοιραζόμουν μαζί σας τα νέα νωρίς, ακόμη και αυτό σήμαινε ότι θα βιώσω μια δημόσια απώλεια. Πάντα ήμουν ανοιχτή μαζί σας με ό,τι είχε να κάνει γύρω από την οικογένειά μου, τη διατροφή μου, τη φυσική μου κατάσταση, τις εγκυμοσύνες μου... και δεν θέλω να το κρατήσω κρυφό αυτό από εσάς επειδή δεν είναι μια θετική και λαμπερή είδηση όπως οι υπόλοιπες. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σας δείξω την αλήθεια επειδή δουλειά μου είναι να βοηθώ τους άλλους να είναι αληθινοί και να ανοίγονται. Μεταξύ άλλων, δεν ντρέπομαι για αυτή την εμπειρία. Υπάρχει τόση μυστικοπάθεια κατά το πρώτο τρίμηνο. Αυτό λειτουργεί για μερικούς αλλά εγώ το βρίσκω κουραστικό. Να κρύβεις κάτι τόσο όμορφο, ακόμη και αν εξελιχθεί σε αποβολή. Έχω ναυτίες, είμαι κουρασμένη, το σώμα μου αλλάζει και εγώ πρέπει να προσποιούμαι ότι όλα είναι μια χαρά και πραγματικά δεν είναι. Δεν θέλω να προσποιούμαι πια. Πιστεύω να καταλαβαίνετε. Οπότε, αυτό μου συμβαίνει τώρα. Το έμβρυο έχει αδύνατο καρδιακό παλμό, δεν είναι δυνατό και δεν μεγαλώνει σωστά. Οπότε περιμένουμε... και αυτό είναι σκληρό. Τόση ανασφάλεια... αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, τόσο μικρές που δεν θα είναι μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη. Έχω την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς μου και θα το περάσουμε μαζί όλο αυτό, ακόμη και αν το ταξίδι είναι δύσκολο. Είμαι επίσης ευλογημένη που έχω ένα τόσο εξαιρετικό γιατρό, τους αγαπημένους μου φίλους και την αξιολάτρευτη οικογένειά μου. Ο άνδρας μου και τα τέσσερα υγιεί παιδιά μου με βοηθούν και βλέπω πόσο όμορφη είναι η ζωή μαζί τους, ακόμη και αν κάποιες φορές μοιάζει άσχημη. Η τύχη και η ευγνωμοσύνη που νιώθω είναι ότι είμαι η μαμά των μωρών μου και είναι υπέροχο αυτό!».

Στο τέλος η Hilaria Baldwin ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι ευγενικοί στα σχόλιά τους, «Σας παρακαλώ, στα σχόλιά σας να είστε ευγενικοί. Νιώθω λίγο εύθραυστη και χρειάζομαι υποστήριξη. Ελπίζω, ότι με το να το μοιράζομαι όλο αυτό, βοηθώ και άλλες γυναίκες, γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνες αν το βιώνουν!».

Σε ένα Insta story λίγο αργότερα έστειλε ακόμη ένα μήνυμα προς τους φωτορεπόρτερ. «Σας παρακαλώ, μην στείλετε paparazzi στο σπίτι μου, θα συνεχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα. Θα ήθελα λίγη ιδιωτικότητα και όχι να με κυνηγούν κάμερες. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!».

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved