Εύη Ιωαννίδου: Οι φωτό που σίγουρα θέλει να «κάψει» η πρώην παίκτρια του GNTM (pics)

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Greece’s Next Top Model!

Εύη Ιωαννίδου: Οι φωτό που σίγουρα θέλει να «κάψει» η πρώην παίκτρια του GNTM	(pics)

Η Εύη ανήκε στην τριάδα – φωτιά μέσα στο σπίτι των μοντέλων και όταν βγήκε από το ριάλιτι σταμάτησε να κάνει παρέα τόσο με την Μέγκι Ντρίο, όσο και με την «κολλητή» της, την Μικαέλα Φωτιάδη.
Η µελαχρινή καλλονή προσπαθεί μετά το GNTM να κάνει δειλά δειλά βήματα στο χώρο της μόδας. Όπως λέγεται ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό στο Μιλάνο, όπου έκανε αρκετά ραντεβού µε πρακτορεία για ενδεχόμενη συνεργασία. Παράλληλα, συµµετείχε σε casting του Οίκου Αρµάνι, µε τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του ιταλικού οίκου ενθουσιάστηκαν µαζί της.

Η ίδια είναι, σύμφωνα με το Secret, πολύ ικανοποιηµένη από τα αποτελέσµατα του ταξιδιού της και ετοιµάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισµό.

Πάντως η Εύη πριν λίγες μέρες αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers στο instagram και σε μία ερώτηση «φωτογραφία από την εφηβεία σου;», το μοντέλο δεν ήθελε να δείξει φωτογραφία από την εφηβεία του και έκανε ένα κολάζ με τρεις φωτογραφίες δείχνοντας πόσο κουκλάκι ήταν όταν ήταν μικρό παιδί. Φωτογραφία λοιπόν από την εφηβεία δεν έδειξε στον θαυμαστή της, ούτε έχει δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τα εφηβικά της χρόνια, άραγε γιατί;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved