Πασχαλινές αγορές: Πώς θα βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας

Η αναζήτηση των κατάλληλων παιδικών παπουτσιών αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο και σε πολλές περιπτώσεις δύσκολο κεφάλαιο για κάθε γονιό ή… νονό!

«Μαμά, δεν μου αρέσουν», «Με στενεύουν», «Μα εγώ ήθελα εκείνα με τα πράσινα κορδόνια», «Αυτά δεν είναι σαν τα καινούρια παπούτσια του Πέτρου!», «Εγώ με αυτά στο σχολείο δεν πηγαίνω»!

Οι εμπειρίες που απέκτησα με το πέρασμα των χρόνων και οι… ατάκες που άκουσα από τα παιδιά μου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, με έκαναν σίγουρα να καταλάβω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως τα παιδιά αποτελούν συχνά τους πιο απαιτητικούς πελάτες και το δεύτερο -και πιο σημαντικό- ότι τα παιδικά παπούτσια πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των μικρών μας και να ταιριάζουν με εκείνα, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό… DPAM (δηλαδή Du Pareil au Même, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι)!

Με την άνοιξη να βρίσκεται πλέον εδώ και το Πάσχα να απέχει μία μόλις «ανάσα», πολλοί είναι οι γονείς και οι νονοί που θα ξεκινήσουν τις εξορμήσεις τους στα καταστήματα ή τις διαδικτυακές τους αναζητήσεις με σκοπό να βρουν τα πιο όμορφα και άνετα παπούτσια για τα παιδιά. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε και εσείς να ανανεώσετε την παπουτσοθήκη των παιδιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι ή επιθυμείτε να προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας το πιο κομψό και μοντέρνο πασχαλινό δώρο, σίγουρα αξίζει να ρίξετε «μία ματιά» στα παρακάτω tips. Είμαι σίγουρη πως θα σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολα τις αγορές σας και να ικανοποιήσετε τους μικρούς, αλλά… αυστηρούς κριτές!

Επιλέξτε παπούτσια που υποστηρίζουν το σωστό βάδισμα

Η δεύτερη συμβουλή είναι σίγουρα σημαντική διότι αφορά -μεταξύ άλλων- στην υγεία των παιδιών. Καλό το στυλ, αλλά αν το παπούτσι δεν βοηθά το παιδί να περπατά άνετα και σωστά, τότε δεν έχει αξία. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αξίζει να αναζητήσετε παπούτσια ανατομικά με υψηλή ποιότητα κατασκευής που υποστηρίζουν το σωστό βάδισμα του παιδιού και τα οποία είναι τόσο άνετα που μπορούν να φοριούνται όλες τις ώρες. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά στρεφόμαστε στη DPAM για τις αγορές των παιδικών παπουτσιών. Οι ειδικοί της αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των παιδιών από τα πρώτα τους βήματα και παρέχουν τις κατάλληλες λύσεις. Για ρίξτε, λοιπόν, «μία ματιά» στον μεγάλο ηλεκτρονικό της κατάλογο. Σε αυτόν θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα brands και θα μάθετε τα πάντα για τη διαθεσιμότητά τους.

Εστιάστε στις ανάγκες των παιδιών

Απλή αλλά βασική συμβουλή, την οποία πολλοί «μεγάλοι» συχνά δεν υπολογίζουν. Αν θέλετε να κάνετε ένα παιδί να χαρεί με το δώρο σας, τότε μην αγοράσετε παπούτσια μόνο και μόνο επειδή σας αρέσουν ή θέλετε να το δείτε να τα φορά. Λάβετε υπόψη το στυλ του παιδιού και κυρίως τις ανάγκες του πριν κάνετε την αγορά σας. Στην περίπτωση δε που είστε νονά ή νονός, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τους γονείς για το τι χρειάζεται το βαφτιστήρι σας. Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές: Από παπούτσια αγκαλιάς για κορίτσια και αγόρια μέχρι υποδήματα για το σχολείο, τις αθλητικές δραστηριότητες και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ζήτημα είναι τι χρειάζεται το παιδί!

Extra tip: Η δική μου συμβουλή για αυτή την εποχή είναι να εστιάσετε σε μεγάλα και αξιόπιστα brands που περιλαμβάνουν συλλογές από δερμάτινα, πέδιλα, αθλητικά και casual παπούτσια που μπορούν να λατρέψουν όλα τα παιδιά.

Ρωτήστε και εμπιστευτείτε τους shoes experts

Και μπορεί να πιστεύετε ότι φέτος θα πραγματοποιήσετε επιτυχώς και δίχως βοήθεια την αγορά παιδικών παπουτσιών, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως σε πολλές περιπτώσεις η βοήθεια των shoes experts κρίνεται απαραίτητη. Προτιμήστε, λοιπόν, ένα κατάστημα το οποίο διαθέτει ειδικούς υποδημάτων και μη διστάσετε να τους κάνετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να διαλέξετε τα σωστά παπούτσια για το παιδί ή το βαφτιστήρι σας.

Προτιμήστε προϊόνταγεμάτα φαντασία αλλά και πρακτικότητα

Το τέταρτο σημείο το οποίο αξίζει να προσέξετε έχει να κάνει με το πώς θα είστε σίγουροι ότι θα πάρετε παπούτσια που τα παιδιά θα θέλουν να φορέσουν -από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αντί να μείνετε στα συνηθισμένα, προτιμήσετε προϊόντα χαρούμενα και πρωτότυπα τα οποία είναι παράλληλα βολικά και πρακτικά. Τα «ζωντανά» χρώματα και τα ευφάνταστα σχέδια, συνήθως ενθουσιάζουν τα παιδιά. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών. Με λίγα λόγια να βοηθούν τα παιδιά να μεγαλώνουν… σαν παιδιά και να ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο τους. Να είναι, δηλαδή, DPAM!

Δεν είναι τυχαίο πως η DPAM είναι ο απόλυτος προορισμός για τα παιδιά και φυσικά, ο κορυφαίος shoes destination για γονείς και νονούς. Στα καταστήματά της στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.dpam.gr, εμείς ανακαλύψαμε φέτος επώνυμα παιδικά παπούτσια και τη μεγαλύτερη συλλογή από δερμάτινα, πέδιλα, αθλητικά και casual παπούτσια σε πολλά σχέδια, χρώματα και φυσικά, μοναδικές τιμές! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως βρήκαμε παιδικά υποδήματα που τα παιδιά μας φόρεσαν με χαρά και τα απολαμβάνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Αυτή δεν είναι, άλλωστε, η ουσία;

#apopaidisepaidi #autopouagapountapaidia

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved