Δούκισσα Νομικού: Μήπως περιμένει κορίτσι; Δείτε την φωτογραφία της (pic)

Πριν μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά τα νέα της εγκυμοσύνης!

Δούκισσα Νομικού: Μήπως περιμένει κορίτσι; Δείτε την φωτογραφία της (pic)

Τα νέα ήδη να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και η ίδια επιβεβαίωσε το νέο μόλις χθες!

Αν και είχε να δημοσιεύσει φωτογραφία της από την ημέρα των γενεθλίων του μικρού Σάββα, 25 Μαρτίου, η Δούκισσα δημοσίευσε ένα Insta story με αφορμή τις εναλλαγές του καιρού. Όπως θα δείτε, φωτογραφίζεται από το στήθος και πάνω, χωρίς να δείχνει καθόλου την περιοχή της κοιλιάς της, σχολιάζοντας: «Καλό χειμώνα».

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το σκουφάκι που φορούσε. Ο σκούφος, όπως μπορείτε να δείτε και στη gallery παρακάτω, γράφει με αγγλικούς χαρακτήρες «It Girl». Λέτε λοιπόν, να αποκάλυψε άθελά της ότι το δεύτερο παιδί που περιμένει, να είναι κορίτσι; Ή απλά θέλει να μας μπερδέψει;

Εκτός από τον σκούφο, ήρθε ακόμη μια φωτογραφία λίγο αργότερα να μας βάλει σε σκέψεις. Όπως θα δείτε φωτογράφησε τα λουλούδια που έχει στο σπίτι της. Το χρώμα των λουλουδιών; Λευκό και... ροζ!

Όπως και να έχει σε λίγο καιρό θα το μάθουμε από την ίδια, όταν αρχίσει να κάνει τις πρώτες δηλώσεις.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης, 26 Μαρτίου, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Δούκισσα Νομικού διανύει τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της μετά τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved