Η Μικαέλα Φωτιάδη «ξαναχτυπά» - Έτσι «καίει» το GNTM τρεις μήνες μετά το ριάλιτι! (pics)

Και μπορεί να πέρασαν τρεις μήνες μετά τον τελικό του Greece’s Next Top Model, όμως η Μικαέλα Φωτιάδη δεν ξεχνά…

Η Μικαέλα Φωτιάδη «ξαναχτυπά» - Έτσι «καίει» το GNTM τρεις μήνες μετά το ριάλιτι! (pics)

Το γνωστό μοντέλο και πρώην εστεμμένη, μιας και έχει κατακτήσει τον τίτλο της Miss Europe, πήρε μέρος στο GNTM, αφού ήθελε να κάνει μία νέα αρχή στο χώρο του μόντελινγκ. Ο έρωτας με τον Γιάννη Μπορμπόκη και η άφιξη του γιου της, την έκαναν να σταματήσει για λίγο της καριέρα της και στα 24 της χρόνια αναζήτησε μία νέα ευκαιρία μέσω του GNTM, όμως αυτή η εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη για την Μικαέλα!

Η Μικαέλα είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Δεν αποφάσισα εγώ τι πρόσωπο θα δείξω. Απαντούσα σε όποια ερώτηση μου έκαναν με ειλικρίνεια. Αλλά, δυστυχώς έδειξαν μόνο τις «σκληρές» απαντήσεις μου. Θα ήθελα να είχαν δείξει και τα όμορφα λόγια που έλεγα για ορισμένες κοπέλες. Για κάποιον λόγο έδειξαν μόνο άσχημα πράγματα κι αυτό με στεναχώρησε πολύ. Θα ήθελα να είχαν δείξει τον αληθινό μου εαυτό»!

Το μοντέλο έχοντας κάνει τον απολογισμό της, δε θα άλλαζε πολλά, είχε πει στην Real life: «Θα ήμουν ο εαυτός μου. Δεν είναι κακό να λες την άποψή σου. Απλώς απαντούσα με λάθος τρόπο. Είμαι αυθόρμητη»!

Τρεις μήνες μετά… η Μικαέλα Φωτιάδη ξαναχτυπά με φωτογραφίες που αποδεικνύουν πώς ήταν πριν μπει στο GNTM και πώς βγήκε. Μετά το τέλος της συμμετοχής της από το ριάλιτι, είχε βγει από το σπίτι του GNTM και ήταν απεριποίητη, δηλαδή τα μαλλιά της ήταν άβαφα, το πρόσωπό της κουρασμένο και είχε καιρό να βγάλει τα φρύδια της.

Η Μικαέλα ξαναχτυπά και δείτε πώς «καίει» το GNTM!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved