Αυτό είναι το καταπληκτικό εξοχικό σπίτι του Walt Disney στο Palm Springs! (pics)

Όταν ο Walt και ο Roy Disney ίδρυσαν τη Walt Disney Co. το 1920, είχαν ονειρευτεί την επιτυχία, αλλά πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να έχουν φανταστεί πόσο μεγάλη αυτή θα ήταν.

Αυτό είναι το καταπληκτικό εξοχικό σπίτι του Walt Disney στο Palm Springs! (pics)

Ο Roy ήταν ο σιωπηλός, ντροπαλός συνεργάτης που είχε αναλάβει τα οικονομικά της επιχείρησης ενώ ο Walt ήταν το δημιουργικό κομμάτι του δίδυμου που κατά τη διάρκεια της ζωής του κέρδισε 26 βραβεία Όσκαρ (ακόμα ρεκόρ)! Αν και ο Walt ήταν ο μικρότερος αδερφός του, πέθανε σε ηλικία 65 ετών το 1966.

Μόλις τρία χρόνια πριν από το θάνατό του ο Walt Disney και η σύζυγός του, Lillian, έχτισαν ένα σπίτι διακοπών στο Palm Springs ως απόδραση από το έντονο πρόγραμμα εργασίας του Walt με σκοπό να το απολαύσουν τα επόμενα χρόνια.

Το σπίτι παρέμεινε στην οικογένεια της Disney μέχρι το 2015 και οι νέοι ιδιοκτήτες διατήρησαν τη γοητεία και τη μαγεία του σπιτιού που δημιουργήθηκε από αυτό το φανταστικό ζευγάρι.

Στα 2.443 τετραγωνικά πόδια, το σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων, με τέσσερα λουτρά έχει τις καθαρές γραμμές της αρχιτεκτονικής των μέσων του περασμένου αιώνα. Όπως και ε τα περισσότερα από τα μοντέρνα σπίτια του Palm Springs η εστίαση ήταν στην απόλαυση της υπαίθριας ζωής, της χαλάρωσης και της διασκέδασης.

Επιπλωμένο σε έπιπλα εποχής με αρμονική διακόσμηση Art Deco, έντονες χρωματικές πινελιές σε ουδέτερο υπόβαθρο, ενδεικτικές των πολύχρωμων δημιουργιών του Walt.

Δείτε φωτογραφίες από την εξοχική έπαυλη του Walt Disney στην gallery.

Πηγή: www.toptenrealestatedeals.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved