Irina Shayk: Θα πάθετε πλάκα με τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία (vid)

Δείτε την Irina Shayk μαζί με τη μαμά της, είναι κούκλες και οι δύο.

Irina Shayk: Θα πάθετε πλάκα με τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία (vid)

Η Irina Shayk αναμφισβήτητα είναι από τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου. Παρότι είναι φειδωλή στις δηλώσεις της, φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Όπως έχει πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ο μπαμπάς της πέθανε σε ηλικία μόλις 40 ετών, και η ίδια μαζί με την αδελφή της βοηθούσαν τη μαμά τους, η οποία ήταν καθηγήτρια μουσικής, κάνοντας διάφορες δουλειές για να τα βγάλουν πέρα.

Η Irina Shayk ήταν πολύ όμορφο κορίτσι και η ομορφιά της ήταν το εισιτήριο να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Σε συνέντευξή της στο ES Magazine τόνισε αναφορικά με την προσωπική της ζωή: «Τη λέμε ιδιωτική ζωή γιατί είναι δική μου. Πέρα από τη δουλειά είμαι ένα φυσιολογικό άτομο και θέλω να συνεχίσω να είμαι έτσι».

Το ξεκίνημα στο Παρίσι ήταν δύσκολο, αλλά ωραίο. «Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε το να κάνεις επιδείξεις. Δεν μιλούσα αγγλικά, αλλά ήθελα να στείλω κάποια χρήματα στην οικογένεια μου».

Τα πρώτα χρόνια στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολα. Μοιραζόταν ένα μικρό διαμέρισμα με άλλες κοπέλες και έπρεπε να ζει με περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα.

«Την Κυριακή μοιραζόμασταν όλα τα κορίτσια ένα μπολ με ρύζι γιατί δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα. Αυτές ήταν πράγματι δύσκολες στιγμές, αλλά όλες ήμασταν χαρούμενες».

Δείτε φωτογραφίες της Irina Shayk από την παιδική της ηλικία, μαζί με την αδελφή και τη μαμά της στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved