Πασίγνωστο μοντέλο γέννησε πριν μερικές ημέρες και μόλις ανακοίνωσε τα νέα (pic)

Έγινε μαμά!

Πασίγνωστο μοντέλο γέννησε πριν μερικές ημέρες και μόλις ανακοίνωσε τα νέα (pic)

Το διάσημο μοντέλο κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη του μέχρι τα τέλη Νοέμβρη (2018) όπου αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε ένα πάρτι.

«Κανείς δεν γνώρισε ότι ήμουν έγκυος. Ήταν η πρώτη δημόσια έξοδός μου. Κατάφερα και κράτησα καλά κρυμμένο το μυστικό μου. Ας είναι καλά τα χειμερινά παλτό!», είχε πει σε συνέντευξή της όταν τη ρώτησαν πώς κατάφερε να κρύψει της εγκυμοσύνη της τόσους μήνες, χωρίς να την πάρει κανείς είδηση.

Το ίδιο κατάφερε να κάνει και με τη γέννηση του μωρού της. Όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγινε μαμά και μάλιστα χωρίς να το καταλάβει κανείς!

«Είχαμε πολλές και πολλές αγκαλιές τις τελευταίες μέρες έτσι σκέφτηκα ότι έφτασε ο καιρός να σας πω ότι έφερα στον κόσμο το μωρό μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα και θερμά μηνύματα, τις ζεστές ευχές σας και την υποστήριξή σας. Πραγματικά βρισκόμαστε στο φεγγάρι!», έγραψε η Erin O'Connor κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγγελούδι της.

Λίγο μετά ακολοήθησε μια άλλη φωτογραφία που την δείχνει στο δωμάτιο τοκετού σχολιάζοντας: «Περιμένοντας τον Eddie...».

Η Erin λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της συζητήθηκε από πολλούς όταν περπάτησε στην πασαρέλα του Couture Fashion Week στο Παρίσι.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved