Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η σχέση που έχει με την πεθερά της (pics)

Μια υπέροχη πεθερά και μια υπέροχη νύφη!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η σχέση που έχει με την πεθερά της (pics)

Μπορεί η λέξη «πεθερά» να μας κάνει να σκεφτόμαστε αμέσως τη σειρά «7 θανάσιμες πεθερές» και όλες εκείνες τις ηθοποιούς που υποδύθηκαν με επιτυχία όλα τα «είδη» πεθερών που υπάρχουν, όμως καμία από αυτές τις πεθερές δεν έχει σχέση με την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη.

Η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα, είναι μια υπέροχη μαμά και συνάμα πεθερά. Λατρεύει την Ελένη σαν να ήταν κόρη της και όχι άδικα. Όλες οι πεθερές θα την ήθελαν για νύφη τους, οπότε φαντάζεστε πόσο περήφανη είναι, που η Ελένη είναι μέλος της οικογένειάς της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κυρία Λιλίκα κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Ελένης και δεν είναι λίγες οι φορές που και η όμορφη παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθερούλας της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες.

Στις περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram η κυρία Λιλίκα, όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί, η Ελένη όχι μόνο κάνει like αλλά σχολιάζει κιόλας. Τις περισσότερες φορές με καρδούλες, φατσούλες, λουλουδάκια και διάφορα emoji, αλλά είναι και αυτά σχόλια, έτσι δεν είναι;

Δείτε μερικά σχόλια που έχει κάνει η μία στην άλλη στη παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved