Πρίγκιπας William: Οι πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του (vid)

Δείτε τον Δούκα του Cambridge σε οικογενειακές στιγμές με τα τρία του παιδιά.

Πρίγκιπας William: Οι πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του (vid)

O πρίγκιπας William δείχνει να απολαμβάνει το ρόλο του μπαμπά. Και δεν αναφερόμαστε στις οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσιεύει το παλάτι, στις οποίες όλη η οικογένεια είναι χαμογελαστή και ευτυχισμένη, αλλά κυρίως στις στιγμές που έχει απαθανατιστεί να μιλάει στα παιδιά του, να αστειεύεται μαζί τους , να παίζει.

Ο πρίγκιπας William είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, και ο τρίτος μεγαλύτερος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Είναι ο δεύτερος στη γραμμή διαδοχής, μετά τον πατέρα του, στον θρόνο 16 ανεξαρτήτων κυρίαρχων κρατών, γνωστών ως Σφαίρα Κοινοπολιτείας και δεύτερος στη σειρά, μετά τον πατέρα του, διάδοχος στη θέση του Ανώτατου Κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Σπούδασε σε τέσσερα σχολεία και στο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους. Από το 2009 είναι πιλότος της RAF και πιλότος σε επιχειρήσεις διάσωσης.

Στις 16 Νοεμβρίου 2010, το Κλάρενς Χάουζ ανακοίνωσε τον γάμο του πρίγκιπa William και της Kate Middleton. Ο γάμος τους έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου 2011 στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Στις 22 Ιουλίου 2013 γεννήθηκε ο γιος τους Πρίγκιπας Γεώργιος του Κέιμπριτζ. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 ανακοινώθηκε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει το δεύτερο παιδί της. Στις 2 Μαΐου 2015 γεννήθηκε η κόρη τους Πριγκίπισσα Καρλότα του Κέιμπριτζ και στις 23 Απριλίου 2018 γεννήθηκε και το τρίτο τους παιδί, ο γιος τους Πρίγκιπας Λουδοβίκος του Κέιμπριτζ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved