Jennifer Aniston: Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που θα σας εντυπωσιάσουν (vid)

Κι όμως, η Jeniffer Aniston δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια.

Jennifer Aniston: Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που θα σας εντυπωσιάσουν (vid)

Τι εννοούμε; Ότι παρά τις όποιες επεμβάσεις, η Jeniffer Aniston εξακολουθεί να θυμίζει πάρα πολύ τον εαυτό της από τα χρόνια της εφηβείας και όχι μόνο.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν έχουν αλλάξει δραματικά, όπως πολύ συχνά βλέπουμε σε πολλές διάσημες, και μέχρι στιγμής αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι μεγαλώνει όμορφα.

Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, με καταγωγή από τα Χανιά και την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου (1936-2016) που έχει Ιρλανδική και Σκωτσέζικη καταγωγή. Το ελληνικό της όνομα , σύμφωνα με το el.wikipedia.org είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρονών. Επίσης, έχει δύο ετεροθαλείς αδερφούς: τον John Melick από την πλευρά της μητέρας της και τον Alex Aniston από την πλευρά του πατέρα της. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τέλι Σαβάλας.

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά Τα Φιλαράκια (1994-2004), ενσαρκώνοντας το ρόλο της Ρέιτσελ Γκρην και φυσικά για το γάμο της με τον Brad Bitt. To 2005 χώρισαν και η Aniston χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να ξεπεράσει το χωρισμό τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού από τη γέννησή της ως σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved