Έτσι είναι πραγματικά στην καθημερινότητά της η Ελένη Μενεγάκη (pics)

Μπορείς καθημερινά να τη βλέπουμε βαμμένη, καλοντυμένη και αρκετά περιποιημένη αλλά στην πραγματικότητα η Ελένη Μενεγάκη όταν βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι τελείως διαφορετική!

Έτσι είναι πραγματικά στην καθημερινότητά της η Ελένη Μενεγάκη (pics)

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει καλοντυμένη και αρκετά περιποιημένη, όμως η αγαπημένη μας παρουσιάστρια προτιμά στην καθημερινότητά της να περνά απαρατήρητη και να ζει τη ζωή της όπως όλες οι άλλες γυναίκες και έτσι όπως οι άλλες μαμάδες.

Στην καθημερινότητά της λοιπόν, όσοι δεν το γνωρίζετε, λατρεύει τα άνετα και κάζουλ ρούχα, το απαλό ή το καθόλου βάψιμο και τα απλά χτενίσματα. Αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη, η γυναίκα (μαμά) της διπλανής πόρτας.

Η ευτυχία που ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ειναι μεγαλύτερη από αυτή που δείχνει στην εκπομπή της και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ξέρετε, όχι εκείνες τις φωτογραφίες που βγάζει πριν ή μετά το τέλος της εκπομπής της αλλά εκείνες τις φωτογραφίες που βγάζει παρέα με τη γιαγιά από την Άνδρο, με θαυμαστές της στο δρόμο, στο πλοίο και γενικότερα όπου βρεθεί και με τους ανθρώπους από την οικογένειά της που λατρεύει.

Αυτή η ευτυχία αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες της και φαίνεται ότι της αρέσει περισσότερο η απλή και ήσυχη ζωή από αυτή που συνήθως πιστεύουν οι άλλοι πως της αρέσει.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από την καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη μακριά από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων!

Αυτές είναι εκείνες που ξεχωρίσαμε και εκείνες που μας αρέσουν περισσότερο από κάθε άλλη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved