Ελένη Μενεγάκη: 4 φορές που τα παιδιά της την ενόχλησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής (vid+pics)

Άλλοτε για σοβαρούς και άλλοτε για αστείους λόγους!

Ελένη Μενεγάκη: 4 φορές που τα παιδιά της την ενόχλησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής (vid+pics)

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, την έχουν ενοχλήσει την ώρα που κάνει εκπομπή και μάλιστα όταν βρίσκεται στον αέρα.

Ως μαμά, δεν προσπερνά ποτέ τα τηλεφωνήματα ή τα μηνύματα των παιδιών της καθώς ποτέ δεν ξέρει αν πρόκειται για κάτι πραγματικά επείγον ή όχι. Άλλωστε γιατί να την ενοχλήσουν ενώ ξέρουν ότι η μαμά εργάζεται;

Η Βαλέρια της έστειλε βίντεο από το σπίτι τους

Η Βαλέρια τον Ιανουάριο του 2019 έστειλε ένα βίντεο από το σπίτι τους κάνοντας την Ελένη να θέλει να φύγει από το πλατό για να βρεθεί στα παιδιά της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Η φώτο της Βαλέριας

Η Βαλέρια δεν την έχει ενοχλήσει μία φορά. Πριν από περίπου δύο χρόνια την είχε στείλει ξανά μια φωτογραφία με το άδειο πιάτο... γράφοντας στη μαμά της «Μαμά έφαγα όλα τα γιουβαρλάκια της γιαγιάς». Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Το τηλεφώνημα του Άγγελου on air

Εκτός από τη Βαλέρια και ο Άγγελος Λάτσιος έχει ενοχλήσει τη μαμά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Τον Μάιο του 2018 και ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής χτύπησε το τάμπλετ της. «Παιδιά συγγνώμη. Ο γιος μου», είπε προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Ο Άγγελος παίρνει μέρος στους διαγωνισμούς που κάνει η μητέρα του

Φαίνεται πως ο Άγγελος είναι το «πειραχτήρι» της οικογένειας και με κάθε τρόπο εκπλήξει τη μαμά του, άλλωτε ευχάριστα και άλλωτε δυσάρεστα. Τον Νοέμβριο του 2016 η Ελένη και ενώ έκανε την κλήρωση κάποιου δώρου στο Instagram, ανακάλυψε ότι ο γιος της είχε δηλώσει συμμετοχή! «Μα είναι δυνατόν!», δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Η μόνη που δεν έχει ενοχλήσει ποτέ στον αέρα της εκπομπής την ωραία Ελένη είναι η κόρη της Λάουρα. Τουλάχιστον δεν το έχει πει τα τελευταία χρόνια στον αέρα της εκπομπής όπως έχει κάνει με τα άλλα δύο παιδιά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τρυφερές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τα παιδιά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved