Kate Middleton: Η ζωή της πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπριτζ (vid)

H Kate Middleton, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που κατάφερε να γίνει πριγκίπισσα.

Kate Middleton: Η ζωή της πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπριτζ (vid)

H Kate Middleton γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Ρέντινγκ από τον πρώην πιλότο των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Μίντλετον και την πρώην αεροσυνοδό Κάρολ Γκόλντσμιθ Μίντλετον. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Την Πίπα (Φιλίπα Σάρλοτ, γεννημένη το 1983) και τον Τζέιμς (Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987). Για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί η Κέιτ φοίτησε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσαϊρ.

Μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι. Φοίτησε στο σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρνστο Μπέρκσαϊρ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Μάρλμπορο στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006, πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 στην εταιρεία των γονέων της, ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ.

Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, του Ουίλιαμ και του Χάρι. Ο Τεστίνο ωστόσο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον.

Γνωριμία με τον πρίγκιπα William

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων στο Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους (University of Saint Andrews) γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα William. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον τύπο να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του πρίγκιπα. Το Κλάρενς Χάουζ δεν αρνήθηκε τη σχέση τους. Η θέση της Κέιτ πάντως ως η «ανεπίσημη κοπέλα του Πρίγκιπα» της επέφερε εκτεταμένη κάλυψη από αυτά, τόσο της Αγγλίας όσο και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να την φωτογραφίζουν συχνά στις καθημερινές εξόδους της.

H σχέση τους πέρασε από διάφορα στάδια, ώσπου αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Κένυα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους εκεί. Στις 29 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ (Λονδίνο). Το πριγκιπικό ζευγάρι , σήμερα έχει τρία παιδιά.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη ζωή της Kate Middleton πριν γνωρίζει τον πρίγκιπα William.

Με πληροφορίες από το el.wikipedia.org

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved