Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εδώ πηγαίνει βόλτες με τα παιδιά της (pics)

Λατρεύει τις βόλτες το Σαββατοκύριακο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εδώ πηγαίνει βόλτες με τα παιδιά της (pics)

Εσείς τι κάνετε τα Σαββατοκύριακα; Πού πηγαίνετε με τα παιδιά σας βόλτα; Παραλία, σε κάποιο πάρκο, σε κάποιο μουσείο, στον παιδότοπο της γειτονιάς ή στο θέατρο;

Όπως όλοι οι γονείς, έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φροντίζει τα Σαββατοκύριακα να τα αφιερώνει εξολοκλήρου στα τρία της αγγελούδια. Η ίδια εργάζεται αρκετά μέσα στην εβδομάδα, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της «τρώνε» όλο τον καθημερινό χρόνο και γι' αυτό αφήνει ελεύθερο το πρόγραμμά της τα Σάββατα και τις Κυριακές, ώστε να περνά χρόνο με τα παιδιά της.

Πού πηγαίνει όμως η παρουσιάστρια του Happy Day; Την απάντηση δίνει η ίδια μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως για παράδειγμα έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο. Επέλεξε το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για να διασκεδάζουν οι κόρες της και να απολαύσει τον καλό καιρό ο γιος της.

«Family mode! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. #hellomarch #happyday #family», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Αυτό το πάρκο όμως δεν είναι το μοναδικό που επισκέπτεται όταν έχει χρόνο. Βλέπετε οι μικρές της Σταματίνας, λατρεύουν το ποδήλατο έτσι, όπου υπάρχει άπλα και χώρος «τρέχουν».

Ακόμη ένας υπέροχος προορισμός για ποδήλατο είναι και η Μαρίνα Φλοίσβου. «Μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο όμορφες οικογενειακές στιγμές ανυπομονούμε ...για το επόμενο», αυτό έγραφε κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε της Νάγια και Μαίρη να απολαμβάνουν την ποδηλατάδα τους.

Όταν δεν έχει χρόνο όμως, αρκείται στο να πάει μέχρι το cafe της γειτονιάς της, όπως έχει κάνει κάποιες φορές στο παρελθόν, στην παραλία ή σε κάποια παιδική θεατρική παράσταση στο κέντρο.

Δείτε φωτογραφίες της Σταματίνας και των παιδιών της, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved