Καρολίνα του Μονακό: Η πριγκιπική ζωή της που δεν ήταν τόσο παραμυθένια (vid)

Καρολίνα του Μονακό: Πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια, οι σχέσεις με τους γονείς της.

Καρολίνα του Μονακό: Η πριγκιπική ζωή της που δεν ήταν τόσο παραμυθένια (vid)

Η Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1957 και είναι η πρωτότοκη κόρη του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι.

Ως μεγαλύτερη αδελφή του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄, βρισκόταν στην πρώτη θέση της γραμμής διαδοχής του μονεγασκικού θρόνου από το 1957 ως το 1958 και ξανά από το 2005 μέχρι το 2014, όταν και γεννήθηκε ο ανιψιός της Πρίγκιπας Ιάκωβος.

Η Καρολίνα έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Από την νεαρή της ηλικία είχε θεωρηθεί ως ένα διεθνές σύμβολο μόδας και ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου.

karolina 1

Πρώτος γάμος

Ο πρώτος σύζυγός της Πριγκίπισσας Καρολίνας ήταν ο Φιλίπ Ζουνό, ένας Παριζιάνος τραπεζίτης. Σύμφωνα με το el.wikipedia.org παντρεύτηκαν στο Μονακό με πολιτικό γάμο στις 28 Ιουνίου 1978 και με θρησκευτικό στις 29 Ιουνίου 1978. Στον πολυτελή γάμο τους παραβρέθηκαν περίπου 65 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των σταρ του Χόλιγουντ Άβα Γκάρντνερ, Κάρι Γκραντ και Φρανκ Σινάτρα. Το ζευγάρι χώρισε χωρίς να έχει αποκτήσει παιδιά στις 9 Οκτωβρίου 1980.
Μετά την αποτυχία του πρώτου της γάμου, η Καρολίνα του Μονακό, όπως και τα υπόλοιπα αδέλφια της, αντιμετώπισαν ένα πολύ σκληρό γεγονός: την απώλεια της μητέρας τους, μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα το 1982. Το δράμα συγκλόνισε όχι μόνο το Μονακό αλλά ολόκληρο τον κόσμο και η Καρολίνα βρήκε τη δύναμη να στηρίξει τον πατέρα της και να αναλάβει καθήκοντα ως άτυπης « πρώτης κυρίας».
Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, ποτέ δεν ήταν δεμένη με τους γονείς της σε αντίθεση με την απέραντη αγάπη που έτρεψε για την νταντά της.

karolina 2

Δεύτερος γάμος

Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο Στέφανο Κασιράγκι ένας αθλητής και γιος Ιταλού μεγιστάνα. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 29 Δεκεμβρίου 1983 στο Μονακό και απέκτησαν τρία παιδιά:

  • τον Αντρέα Κασιράγκι στις 8 Ιουνίου 1984
  • την Σαρλότ Κασιράγκι στις 3 Αυγούστου 1986
  • τον Πιερ Κασιράγκι στις 5 Σεπτεμβρίου 1987

Ο Στέφανο Κασιράγκι σκοτώθηκε σε ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος το 1990, σε ηλικία μόλις 30 χρόνων.

karolina 3

Τρίτος γάμος

Ο τρίτος και σημερινός σύζυγος της Καρολίνας είναι ο Ερνέστος Αύγουστος Ε', επικεφαλής του Οίκου του Αννόβερου.Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μονακό στις 23 Ιανουαρίου 1999 και απέκτησε μια κόρη, την Αλεξάνδρα στις 20 Ιουλίου 1999.

Δείτε στιγμιότυπα από τη ζωή της στο βίντεο που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram #carolinedehanovre

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved