Έκανε πλαστικές για να μοιάσει στη Meghan Markle και τώρα τα παιδιά της δεν την αναγνωρίζουν (vid)

Η Xochytl Greer, 36 ετών, από το Χιούστον του Τέξας, επισκέφθηκε έναν πλαστικό χειρουργό, πριν από τέσσερις μήνες, για να απαλλαγεί από το υπερβολικό λίπος στο στομάχι της και να σταθεροποιήσει τη σπασμένη μύτη της.

Έκανε πλαστικές για να μοιάσει στη Meghan Markle και τώρα τα παιδιά της δεν την αναγνωρίζουν (vid)

Θαυμάζοντας όμως την ομορφιά και το στυλ της Δούκισσας του Sussex αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την… ευκαιρία και να μοιάσει περισσότερο με την Meghan Markle.
Υποβλήθηκε σε μια σειρά επεμβάσεων (ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση στο στομάχι, εσωτερικούς και εξωτερικούς μηρούς, χείλος, γνάθος κ.λπ.) και το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό ώστε η μικρή της κόρη να νομίζει ότι βλέπει τη μαμά της στην τηλεόραση όταν βλέπει την πραγματική Megan!

Η Xochytl αποφάσισε να χειρουργηθεί μετά τη γέννησή του δεύτερου παιδιού της. Δικηγόρος και μαμά τριών παιδιών - Brandon, 17, Kai, 12 και Isla, 23 μηνών- αισθάνθηκε την ψυχολογία και τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο μετά τις επεμβάσεις. Το ίδιο αισθάνονται και τα παιδιά της για εκείνη αφού βλέπουν τη μαμά τους να έχει περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση.

Δείτε στο video τη μεταμόρφωση της Xochytl σε Megan. Τις ξεχωρίζετε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved